美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
追親d劇7-8成都係hbo冇走雞
一定睇到幾套以上果年最高質既劇
今日station eleven
一開始覺得佢都係黎搵下著數 又比人糟質下
冇乜野幾好笑
但越睇就覺得佢越cheap 靠痴又廢又靠好彩
其他人賤得黎係會有d野欣賞下
但佢講真冇乜同埋叫tom幫佢頂埋罪

Bela咁好波既咩
畫出黎
真係做一pair咁痴線
IMDb: Most Anticipated TV Series of 2022

1. House of the Dragon
2. The Lord of the Rings
3. Pam & Tommy
4. The Sandman
5. The Last of Us
6. Obi-Wan Kenobi
7. She-Hulk
8. Ms. Marvel
9. Peacemaker
10. Moon Knight
一開始佢係outsider,可以睇下佢同roy family既分別
但去到s3呢個地步,佢個角色開始悶,irrelevant
唔通真係睇佢做ceo咩
依家果d gag,咩greenpeace,royalty,真係得啖笑,無實際作用
what makes u think I'm not dealing with a greg or a few gregs irl?

今年聖誕諗住睇咩好戲?
我依家要開始諗定幾套
the plot thickens

NXIVM(/ˈnɛksiəm/ NEKS-ee-əm)宣稱是一間位於紐約州的美國多層次傳銷公司,透過公司的「執行成功計劃」(Executive Success Programs)提供個人和專業發展講座。NXIVM被形容是層壓式推銷和性愛邪教,也被該組織的前成員指控是邪教組織的招募平台,組織內的女性被打上烙印並被迫當作性愛奴隸。
roman打比佢果陣
我諗緊connor會唔會做25
點知係tom
對佢好失望
he used to be my fav
pose 無留意我唔知
但點解佢地覺得
果3套同succession係同1個level
HBO 同 disney或成最大贏家
we are lady parts已睇
話時話仲未睇in my skin
我都未睇S2

2022好精彩
話就話got個名臭哂 但HOTD到時一樣咁多人睇
人氣獎
connor黎緊結婚要用咁多錢
應該唔會反老豆住
呢集痴線/峰迴路轉程度都算成套劇頭一二
睇完我仲走去google下energy drink條友
戲都係oscar果堆
反而想補返d劇pen15 final season未睇

同埋今日有3集station eleven(新劇)
好多critics都話好正leftovers級氣氛
同埋覺唔覺對比起其他人
佢啲位冇以前咁好笑今季冇乜點笑過佢啲gag
但佢finale個格唔同咗有自信又沙塵咗
下季應該都可能真係有位上
應該不久將來就會有HBO HP劇
喺森林到啲氣氛啫
misty痴撚線整爛個黑盒
然後2021年繼續用舊橋整natalie部波子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞