美劇集中討論區(58)Succession |Yellowjackets |Landscapers |Station11

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

(暫時)綜合所有critics 2021新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/tv-critics-pick-10-best-tv-shows-of-2021

冷門/已完結神枱劇跪拜區
(一般熱門breaking bad / the wire之類個個都知
呢個位留返比近10年內比較少人留意但又都係神級&完得靚既劇歡迎追加)

如要劇透請預先提醒再加4重加密或深藍細字
K to the E N
John Wilson點解可以集集都咁好睇咁耐人尋味
yellowjackets又幾好睇
睇左今集未
shauna大人線越睇越無聊
成集講荒島線就差唔多
睇到第三集
想佢做大boss
但睇個勢唔似
不過佢個角色睇落幾重要下 要死都應該好後期先死
大家準備好禁網未
lunch即睇
Roman
我覺得未去到影評話一定要追live嗰個level
不過有幾樣野終於攤開來講 睇到好
同埋始終都係唔係幾滿意今季個大局發展
我嘅訴求就係睇到roman仆街

gerri心諗: 出事架嘛中流彈
logan搵好撚仆街但又笑咗
Ken最尾個個shot係想點
真係批中connor willa係時候拉埋
好野笑死
willa本身以為係掟煲
點知係求婚,佢擺明唔想嫁
今集真係俾critics吹大左,又話upsetting and shocking
感動既係Kendall傾deal都仲記得Jess
淨係睇咗第一集
初頭以為呢集係講我地睇物件睇到樣
原本諗住ep1已經夠精彩
(睇佢print堆review出黎搞mortgage真係笑到
同埋mama退場本身明明sad sad地
但見佢留低間爛屋飛去vegas又幾完滿+開心

但估唔到ep2仲痴線 ...

jess兩集都唔出黎

佢話要帶走除左jess 另外果個冇印象係咩人
都話佢唔會死

upsetting: logan x kendall / shiv x 老母 / shiv x tom
shocking: dick pic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞