【不孝子女】送8子女赴美升學全讀完博士 92歲退休教授爸被棄老人院鬱鬱而終

305 回覆
407 Like 20 Dislike
唔合理地方係邊?
感情用事
點害死?
原因咪就係個阿爸蠢
啲仔女個個博士成家立室自己照顧到自己叫垃圾?
最鍾意你呢啲感情用事既愚孝撚 好使好用
係台灣互殺親兄弟搶家產日常時例黎
呢d和平分手算good ending 啦
起碼死於自然
其實咪就係錢作怪
攞完你啲錢理撚得你咩
唔返都明始終去左外國,但都死埋點都要返去一次掛
因為大家其實有能力對老豆好D 但如果對老豆善良 就等同以後自己責任

你可能唔信 但佢老豆錯在太早分家產 不然大家睇住最後大獎份上 反而會爭住養佢
佢老豆點都會死架喎
有錢未必快樂
咁似港府口吻 打唔打針都會死架喎

有時唔係咁睇 新一代無可能有8兄弟 所以唔知個心態 父母變左做8房人家之間爭權奪利的工具
兒登仔老豆老母罪狀包括,
唔係白人,
無外國籍,
無幾十億身家留比佢
應該屌個老人院
唔換尿片
或者細個因為老竇要佢哋注重學業
逼佢哋放棄自己鍾意嘅事物或者人
係咪遺產冇落名,變咗平均分
八粒龍珠又一定儲唔齊簽名賣物業,所以冇人理
8個同時都係咁喎
重要係奔喪都唔返,而唔係話要返嚟照顧佢
哇,八個都唔理佢、仲要死都唔返黎睇吓,想知咩原因
我都覺得係假
佢堆仔女都60歲以上 嗰輩人好孝順
而且 台灣醫療好好 仲要係教授 本身有錢 一定唔會咁慘
如果冇錢 台灣老人福利都唔差 起碼唔會話又冇錢又冇資助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞