[10月高質愛回家] 〈已整合〉〔集中動畫討論po〕無職轉生~到了異世界就拿出真本事~〈12〉

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
過濾左愛回家就搵唔到個post
係呀 係咪誤會左啲乜 你睇緊異世界動畫喎
無職轉生~到了異世界就拿出真本事
無職転生〜異世界行ったら本気だす

點諗到會有呢條問題出現
以為作者會用6面世界之類的野,解釋異世界轉生/穿越的事
魯迪唔識無詠唱治療,反而綠毛識?
邊個教佢?
魯迪咪教左佢無詠唱嘅原理
魯迪唔知治療原理
我認為實力方面唔係問題
咁細個無啦啦轉走去唔知邊度 點樣喺陌生嘅環境下生存而且搵到路返屋企先係最大問題

屌 突然之間轉走咗又唔知自己喺邊 又唔知去邊度先返到屋企 又唔知道遇到嘅人係好定壞

就算係rudy三條友有實力 有個半成年人嘅處事能力 喺魔大陸嘅旅程都唔係一帆風順啦 更何況希露菲只係得自己一個
Sorry
魔大陸, 兩個細路, 輪流守夜
精神疲倦, 隨時俾魔物偷襲一下就玩完
細節位黎
魯迪唔識無詠唱治療
綠毛識
(所以魯迪唔係真係咁叻,佢唔係萬能天才)

第日講綠毛會再交代
唯有手動去漫台
諾倫好可愛

btw 小說插圖都係細路/BB畫得靚啲
幫紅毛搵 唔係自己搵
酒吧講左送完紅毛返屋企就會去揾老母
都唔差哥一陣啦 就快返到去
主角都話 送返去之後就會搵老母
同埋老豆都唔再在意主角幫唔幫手
佢只希望主角平安 幫手係bonus
特登走去睇左集漫畫 覺得漫畫差幾皮
保羅一出場係公會飲醉酒 明明係借酒消愁 但係仲有心情同人撩交打
基斯帶保羅去打怪呢個位又勁夾硬 保羅做左咁耐冒險者見過無數咁多魔物 而家要打返隻怪先知打怪辛苦?
旅館和解個度 保羅坐低未等到rudy黎 自己叫左個扒餐食 CLS 我見到張枱有個扒餐呆左 仲有心情食野
動物post😅
如果用IPAD睇小說 大家有冇邊個APPS推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞