【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯VI

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
利申唔好起我底

唔係係人都知你FB咩

有咩
呢度除左穆斯林男神之外完全冇人add過我

同埋幾個入post前已經識嘅巴打
利申唔好起我底

唔係係人都知你FB咩

有咩
呢度除左穆斯林男神之外完全冇人add過我

同埋幾個入post前已經識嘅巴打

我無add你姐 少用fb
正式宣布呢度已經係小圈子圍威喂

隨時歡迎新人加入啦

我一個人都唔識 除咗果位小朋友

Indie就係圍威喂啦
此時此刻,你在播放哪張專輯VII
https://lihkg.com/thread/290791?ref=ios

推多次
但我個title copy漏左
可能又會有大批新會然進場
推爆佢 大家過新POST OK?

好 推

好 推

好 推

好 推

https://www.youtube.com/watch?v=GzJGWAfmBco&feature=youtu.be&feature=youtu.be&feature=http://youtu.be

Gorillaz 又有新歌

呢首好撚正 加埋個低成本製作mv好cult

好過humanz

humanz都唔差既 係唔可以成隻碟聽lo 主打個幾首saturnz barz let me out個人幾中意, 突破gorillaz style既實驗
不如貼女女啦

Costanza Delle Rose (Be Forest)

Alex Gehring (Ringo Deathstarr)

Paula Garcia (Sobrenadar)

貼住先

Alex Gehring 好撚高 應該有五尺十

Ringo Deathstarr條女真係好撚好丁
仲未爆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞