【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯VI

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

Popeye d buttermilk biscuit

麻麻, 嫌佢太鹹

買d 蘋果汁嘛

美國巴打?

Bay Area

有冇睇warriors

當年trade 咗 Latrell Spreewell, 嬲得滯"脫飯"

嘩你講緊98年嘅事, 你都移民咗好耐

冇辦法, 襲擊教練

麻麻, 嫌佢太鹹

買d 蘋果汁嘛

美國巴打?

Bay Area

有冇睇warriors

當年trade 咗 Latrell Spreewell, 嬲得滯"脫飯"

冇辦法, 襲擊教練

原來都差唔多二十年, 時間真係快

睇 google 廣告先知有呢隊野, d 歌都幾過制嘅

https://open.spotify.com/track/5XjwPZtK5rn5uP7YgRd08U

Baroque Pop, Glam rock
又可以瘋狂聽Arcade Fire了

麻麻, 嫌佢太鹹

買d 蘋果汁嘛

美國巴打?

Bay Area

有冇睇warriors

冇辦法, 襲擊教練

二十年 老餅得你地

廿年前我先戇鳩鳩咁聽我表哥講解緊點解朗拿度既踢巴塞又會踢巴西

麻麻, 嫌佢太鹹

買d 蘋果汁嘛

美國巴打?

Bay Area

有冇睇warriors

冇辦法, 襲擊教練

二十年 老餅得你地

廿年前我先戇鳩鳩咁聽我表哥講解緊點解朗拿度既踢巴塞又會踢巴西

如果施丹冇退休,佢今年幾多歲

麻麻, 嫌佢太鹹

買d 蘋果汁嘛

美國巴打?

Bay Area

有冇睇warriors

冇辦法, 襲擊教練

二十年 老餅得你地

我睇過利物浦捧英甲添

麻麻, 嫌佢太鹹

買d 蘋果汁嘛

美國巴打?

Bay Area

有冇睇warriors

冇辦法, 襲擊教練

二十年 老餅得你地

我睇過利物浦捧英甲添

老人家
ttmr ride

今日呢邊slowdive賣飛, 去!

特登燈香港
然後你就有得睇

其實呢度最冇資格去睇就係我

我會用呢幾個月聽熟哂佢地d舊碟先去, 我覺得我會have a good time

得個幾隻碟 大把時間聽啦
不過 有時間可以聽吓佢哋啲分支solo

Slowdive
有5隻EP
4隻大碟

分支Eternal算半隊 得一隻EP定七寸
Monster Movie有五六張大碟 會關事啲
反而最多舊人喺度嘅Mojave3 其實唔洗聽 因為兩回事來

始終都係覺得隻同名EP最正

話說spotify係咪5隻ep都冇

有無Blue Day
Blue Day係頭三隻EP嘅Compilation

冇喎

我會用呢幾個月聽熟哂佢地d舊碟先去, 我覺得我會have a good time

Slowdive
有5隻EP
4隻大碟

有無Blue Day

冇喎

喺Just for a day 入面

Slowdive
有5隻EP
4隻大碟

有無Blue Day

冇喎

正確啲講係Just For A Day嘅Reissue 版
https://open.spotify.com/album/7761KE2C9rH1QO9WAE1Ysb

CD2有頭三張EP嘅歌

而Souvlaki Reissue就有埋Outside your Room 同 5EP
https://open.spotify.com/album/4i21O3uVh5palcfFhCjlT7

我好想買Souvlaki同 5EP嘅Creation LP

Slowdive
有5隻EP
4隻大碟

有無Blue Day

冇喎

正確啲講係Just For A Day嘅Reissue 版
https://open.spotify.com/album/7761KE2C9rH1QO9WAE1Ysb

CD2有頭三張EP嘅歌

而Souvlaki Reissue就有埋Outside your Room 同 5EP
https://open.spotify.com/album/4i21O3uVh5palcfFhCjlT7

我好想買Souvlaki同 5EP嘅Creation LP

鹿chillwave vaporwave有咩推介

哩啲梗係問啲去飲酒識女聽歌嘅人啦

Slowdive
有5隻EP
4隻大碟

有無Blue Day

冇喎

上面個小朋友打丁太多?咁都睇唔到
二手GROUP冇晒正常人得返D廢中係到放信和垃圾碟

有無Lin?

我unfollow左好耐
太多唔係自己年代嘅嘢

太多唔係自己年代嘅嘢

你都睇唔上眼 咁我都喺不了

巴打仲未搵夠錢去行山?

太多唔係自己年代嘅嘢

你都睇唔上眼 咁我都喺不了

我幾時變左準則
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞