【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯VI

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
小圈子嗎 我隨風漂蕩 碌入黎取暖了

btw有冇人見過我?

巴打聽開咩

基本上咩都聽 除左kpop, metal
主要聽 classical ,日文歌
鐘意 radiohead eminem 玉置浩二 skuthernallstar 等
詳細可起我底

我都係新會然嚟, 不屬於任何小圈子, 呢度得一個人識我

Same same 哩道無人識我
冇人add我

fb?
Radiohead 係咪小息完咗要返返課室

yes
又要上堂
啱啱邊個ig add 我

一晚多咗幾個新朋友

應該係我
冇人add我

fb?

搵你唔到阿嘛

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

我又冇自爆過, 係好耐之前放過discogs

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

你叫人add你telegram
特登搵返個post

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

你係柒黑中嘅螢火蟲
咁鮮明咁出眾
而家有c打add咗我搞到人地失望喇

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

Nxxx 阿嘛 搵到樓上問你果個就一連串搵埋 無tips 就搵唔到喇

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

特登搵返個post

係喎訂藍膠嗰次好似擺低咗tg我都唔記得

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

Nxxx 阿嘛 搵到樓上問你果個就一連串搵埋 無tips 就搵唔到喇

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

特登搵返個post

係喎訂藍膠嗰次好似擺低咗tg我都唔記得

其實TG 隨時改得名 除非曲線想加囡囡

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

冇所謂, 冇乜嘢唔俾得人睇, 識多幾個人都好

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

仲有9成人都係一個名走天涯 要起其實唔難

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

Cxxxxxxxxxx
此時此刻,你在播放哪張專輯VII
https://lihkg.com/thread/290791/page/1?ref=ios

開定先喇
呢兩日大家癲撚左

一晚多咗幾個新朋友

應該係我

點搵到我

Cxxxxxxxxxx

無咩事我返出去食飯先
https://lihkg.com/thread/290791/page/1?ref=ios

開定先喇
呢兩日大家癲撚左

先講靚仔靚女然後起底識新朋友

爆埋佢, 我瞓先

開定先喇
呢兩日大家癲撚左

爆埋佢, 我瞓先

人地add完你就訓覺

開定先喇
呢兩日大家癲撚左

爆埋佢, 我瞓先

人地add完你就訓覺

來日先慢慢同c打傾計
不如貼女女啦

Costanza Delle Rose (Be Forest)

Alex Gehring (Ringo Deathstarr)

Paula Garcia (Sobrenadar)

貼住先

Alex Gehring 好撚高 應該有五尺十

開定先喇
呢兩日大家癲撚左

爆埋佢, 我瞓先

人地add完你就訓覺

來日先慢慢同c打傾計

Follow左

開定先喇
呢兩日大家癲撚左

爆埋佢, 我瞓先

人地add完你就訓覺

來日先慢慢同c打傾計

Follow左

stalk完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞