11月!港產片大混戰!(16) (梅艷芳/智齒/喜歡妳是妳/假冒女團/馬達‧蓮娜/一級指控)

1001 回覆
35 Like 6 Dislike
佢唔係變到林超賢果d咁樣紅到骨子裡
我覺得其實真係可以放人一馬
希望梅艷芳過3000
佢似唔想透露 有緣就會知啦
PS. 我唔知佢係咩PAGE的
想睇一次彩色
啲人連點五步都唔講? 定係認為唔值三甲?
我上面語氣都重咗,不過雖然啲韓片post都係我開嘅,但唔明你想表達啲咩,覺得我淨係識睇韓片?睇唔起港產片?whatever
仲要係之前已經睇過Intouchables
都係捧場心態入場 唔預淪落人會點好睇
點知
White_Card清 下次劇透 記得四框 THX (PS. 我未入場睇啊)
100萬
2750萬

希望唔好係樂觀數字啦
此言差矣呀朋友
只能夠話而家輸咗咁多底
贏鋪混一色先好諗下鋪做清一式對對糊啦
我都知做大牌賺到錢,但都要天時地利人和嘛

利:①從來無道德綁架任何觀眾 ②入唔入場係你自己選擇(等如街站拉票就代表投硬佢咩?) ③好唔好睇好個人 ④唔會睇《假冒》
WFC 外族與否
權力穩健先係第一考量
再講共產主義本冇分國界
係唔知點解 得某国實權 係果幾粒星上面有一個叫民族資產階級 仲有一個係講黨
要比同理心
呢個係真
韓國一樣有低迷過

有冇睇唔起
坦白講 旁邊追po嘅人睇大家寫咩
會自己知
其實你講咗一樣好重要嘅問題,點解netflix只會投資香港拍「警匪片」,因為外國人睇港產片嘅「金漆招牌」就係警匪片

兩刃刀黎,金漆招牌同埋食老本睇你點睇
而港片投資方要食老本,從來最無得益嘅係觀眾
琴日放左
但唔知點解又抽返起
得返台灣d新聞有

https://youtu.be/nc6kmUsjZmI
無得撳爛個讚好掣
行內人自己講返最切身
咁都係唔好睇住先 (或者講好彩冇睇)
傳送門哩度:
https://lih.kg/2745748
跟機
total 4000萬
係咁而 睇左兩眼 都係呢啲

英雄本色
無間道
古惑仔
鎗火

王家衛
周星馳

PS.如果係我 應該會再分開時間段 / 分類型嚟講(EG可能一個年代咁計)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞