歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Reputation 好似未錄得
依家齋黑膠preorder已經過咗50萬啦
Manufactured 咋 未真係preorder
如果Bite me係第四/五隻碟既lead single
Avril唔會flop到咁
其實要過氣嘅點都會過氣
BTW佢都好過CA少少啦, 起碼抖音仲有人講
唔覺得會有EOM一路係咁跌
咁搞法可能連aoty都冇
佢過氣既原因係因為goodbye lullaby真係太垃圾姐
之後出第五隻avril lavigne出lead single都仲有少少人氣,但成隻碟又係麻麻地,加埋首hello kitty同個頭直接收皮

佢同Katy都好似,大家都剪左個柒頭,之後又係上一隻碟紅到癲,但下一隻碟直接收皮
Saturday, 8am
其實The Best Damn Thing大轉型都走左唔少fans...
Adele已確認30二單為「I Drink Wine」
但依隻碟有兩大神曲When you’re gone同innocence加隻全球熱播既girlfriend撐住
25 1隻=3隻 百萬
adele絕對可以輕鬆50萬vinyl
而家amazon vinyl仲係第一
今年pop punk咁紅應該會好返d掛
水上頭peak6x 2weeks, 今次入到hot100已經好好
Beyoncé - Be Alive (Original Song from the Motion Picture “King Richard”)
https://open.spotify.com/track/1RI4YQVFh7onQD07QuL8ND?si=ZJG01ZoTTf-FwpNNud8epQ
出red tv前夕已經爆上32M
唔知聽日數據會係幾多
三十首歌好有機會破紀錄
我又覺得goodbye lullaby唔係咁差喎
至少加少少strings, piano嘅慢歌都幾好,
雖然轉曲風轉得好勁
反而隻avril lavigne同head above water先差,
一隻太商業好撚求其 一隻就太personal 紅唔起係正常
希望新公司幫佢多啲宣傳儲返啲fan base先
仲諗緊要唔要買白膠
唔知之後會唔會出其他顏色
有冇可能double呢
應該唔止啦 fearless tv首日播放都50M
仲未計嗰時單日本身冇30M咁多
今次單日總播放起碼80M起跳

報復性宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞