歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
至少唔會好似之前ari jb stuckwithyou咁印簽名
諗起韓星賣嗰啲全部經理人代筆

吓唔好跟車太貼喎 又一張圖講故仔
riaa 個網有報佢certified diamond喎
但本身張相都已經好好笑

美國帝國大廈屆時將會為即將發行的
Red (Taylor's Version) 亮起紅燈。​

上次藝人發專輯亮燈係Mariah Carey 13年前發行嘅E=MC2今次真係想彌補返以前red 宣傳力度大到
Avril Lavigne - Bite Me (Official Audio)
https://youtu.be/Py0KMhyT6Bw
終於肯唱返punk
已經比想像中好
唱返pop punk 都好過就咁pop
雖然都係想返返頭兩隻碟嘅avril
好短 唔夠喉
新碟跟住呢個方向 繼續pop punk已經收貨了
單曲循環loop住先

Enchanted昨日Spotify美區播放達68.6萬,排名上升至第12名。 ​​​
A six minutes song did that
Under My Skin
btch stuck in the 00s
短但幾正
希望30冠完可以比返Red冠
30應該會冠到下年喎
Red都有一週冠啦 a re-recorded album will do that
半年之後出多次vinyl就有可能
今年內贏30嘅可能性係0
starbucks hk 有taylor 聯名嘢飲
冇大陸份
cls enchanted爬到spotify usa第九
到底咩impact咁撚勁 一首十年前六分鐘嘅歌可以翻紅到咁嘅程度
最cls嘅係明明而家應該係Red (TV)主場,再前少少出咗1989 嘅Wildest Dream(TV),但係結果Speak Now嘅Enchanted 跑出,點解
我覺得佢應該其實全部都錄好曬,突然出wildest dreamstv係因為距離redtv仲有段時間,空窗期咪食住個勢出TV版,但係因為enchanted今次撞正red tv出,冇理由互吸所以其實下一張album我估好大機會係speaknow 佢之前張張album都鋪墊曬 個勢邊張好就食住咁樣出
希望Adele可以連續四隻碟都首周百萬
霉霉
呢啲咪叫經得起時間考驗囉
到底後日SpotifyATW(TV)高啲定係Enchanted高啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞