歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
下一步Shawn 係咪要come out
Effortless!
呢兩年應該有搵vocal coach勤力練聲
咁突然嘅
仲以為會好長久之前仲成日放閃
iTunes美區歌曲榜

1. All Too Well SGAV [+1] ​​​*New Peak*

Taylor Swift iTunes美區登頂歌曲累計達52首,再次擴大自身創下的歷史紀錄 ​​​
屌,唔怪得之前d人吹到首歌咁勁
真係核爆級emotion
佢岩岩有個訪問講笑話8年後
由10幾歲聽佢,下次佢再出我分分鍾已經變咗廢中/老
Camila
swiftie想親身體驗下red啫
我不嬲個個post都拎冠單
唔怪得Shawn呢排係咁sell meat, 想吸返班妹妹客
尊重啦, 個名都打錯
你好尊重咩 連cabrello都串到
起碼有改正返
作為artist繼續係自己嘅genre鑽研落去有咩問題?
點解紅咗就一定要轉型?
而且hold on,love is a game呢d都係佢未試過嘅野
唔通要佢好似cardi B咁先叫轉型?
All Too Well (Shawmilla’s Version)
唔記得係咪又係TS 定其他女歌手講,講好多女artist 每隔幾年就要轉一次形象,保留新鮮感,比男artist 嘅頻率要高

其實某程度上都幾可悲所以adele 唔轉,佢ok 大家又鍾意,又有咩所謂啊
聽到好辛苦
啱啱出咗新雜誌訪問

Adele接受 《The Face 雜誌》 專訪,回覆覺得她一成不變的酸民。

「當 Easy On Me)的預告釋出後,我稍微上網看了一下留言,沒有很多,不過還是有部分的別的歌手的粉絲留言:『她什麼時候才要改變風格?』⋯⋯我為什麼要改變風格?沒有人能跟我一樣啊!所以我有什麽好變的?」
依家放出嚟嘅歌一首比一首好聽
真係同25好唔同
好想快啲到今晚凌晨
仲有7個半鐘
佢個幾首新歌已經同之前好唔同
唔通要變到cardi/Gaga/black pink咁先叫變
點捱
haters gonna hate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞