歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Rolling in the deep 都有shit 啦(外國計)
I Drink Wine 真係好好聽
不要再說了
開始有人問緊點解2nd single唔係oh my god
但比較期待My little love 一定好心痛 雖然無仔女relate唔到
但真係希望呢隻碟係佢既therapy 個日睇One night only 有D擔心佢
後半隻碟I drink wine,hold on,to be loved,love is a game….點頂
呢首真係聽到heart breaking
特別佢嗰段獨白
點解擔心
不過其實睇黎佢有策略先流D比較唔pop 比大家出碟前反應一下先
Hold on 好似Live比較好聽
居然

我今日由19到25逐track聽返
諗返由十幾歲開始聽到今日,what a journey
咁講啦 藝人係幕前唔能夠知佢係100%流露 但每次佢提起佢個Angelo 唔可以日日見同佢自己選擇左離婚去搵自己幸福 佢自責自己自私但佢又真係好唔開心 影響Angelo係佢最大既愧疚
我覺得佢label有d亂鳩咁黎,之前傳過話to be loved係next single
都是回憶
佢早排突然話自己好get lemonade,懷疑adele比人綠
其實反而25個時唔係太get佢講咩 成為人母回憶後生既時間?
佢同佢前夫都係mature同好take care個仔嘅人應該ok嘅
依家佢有新男朋友,個仔過幾年都teenage
同埋佢話佢open to再生
其實個隻碟我覺得散散地
同埋似係冇咩講夾硬寫出黎
雖然都好聽但去唔返21個lv

仲有7mins,see u guys on the other side
3minssssss
夠鐘
Apple Music 未有?
My little love is just insane
屌係有delay 成日都係咁
好冇癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞