歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢自己攞到心虛啦…一次過塞曬畀佢今年everythingiwanted咪又係係咁話megan值得 佢自己都覺得唔應該攞咁多
今年應該講Olivia
jb d聽眾完全係靠 with左stay得返嚟
明明H.E.R.先係親生女
平心而論stay冇jb都未必咁hit
黑哨
Spotify仲未出
Tay Tay打手(已失業)
因為She writes for music not for charts
EOM都正嘅,只係一拍埋另外三首就明顯差d
反而當年hello我其實唔係咁buy
曲同詞都差過21嘅任何一首single

25對比21水準上係flop咗
只不過食住條水仍然有核爆級迴響/銷量
今次我都認同會係佢藝術上嘅new peak
至於市場反應會唔會比25再上一層就好難講
始終依家主流係k pop/trap/hip hop/dance…
但同時ballad嘅市場基本佢一個人食哂
佢嘅觀眾層都比一般artist闊…so,let see
呢個就肯定唔係啦
eiw拿到真係睇唔透
不過billie今年咁多是非又小flop grammy未必會繼續捧佢
我都覺得佢好overrated

個人觀感,Tay粉勿屌
其實Taylor值得五封
首先要補返比Red先 然後Evermore都值得攞
我覺得Evermore比Folklore更加高質
佢新碟flop到仆哂街

隻debut album其實咪又係得多佢大佬
呢條友完全靠image多過實力,一轉型即flop
evermore會橫掃grammys
eiw拎都好過政治正確比megan啦
新人應該比Doja
聽下佢呀哥啲碟先再講野
Flop到仆晒街既碟有多周冠+三首Top10
3首插水式出榜嘅歌唔好提
屌好撚煩成日講到佢唔care商業咁
https://youtu.be/ncnBz6A14i0
Gaga打手又出嚟踩Tay了肉酸到
新album賣咗幾多啦
聽講Tay 今次首週可以賣14個loveforsale首週
好耐無咁熱鬧
多謝哂ts stan
要係時候重溫下2010Grammys
睇個款似係要做佢上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞