歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
The renowned Pitchfork named “To Be Loved” as Best New Track. This is @Adele’s 2nd song to do it, along “When We Were Young”.

WHAT THE FUCK ?????
係囉邊班fans踩一捧一先?
早排邊個嘅fans讚完tay三個流派拎aoty之後,再順手踩埋adele嚟嚟去去ac, ballad唔轉型先?
你鹵味你班swiftie踩完人之後比人還擊就屌返人挑撥離間同踩一捧一賤種嚟計你哋swiftie算世一
All tracks from @Adele’s “30” are currently charting inside the Top 12 on Apple Music US.

Love is a game 排尾
曲序問題
咁睇spotify美國應該有4000萬,全球1億3000萬左右
好想買返NFR!既vinyl
但好多地方都冇
I love peanuts more please
SLANT Four stars
五大樂評剩Pitchfork未出

強調咗咁耐唔商業blah blah blah,結果嘈嘅依舊係商業成績咁到底商業係重要定唔重要呢
剩低四間係咩
RollingStone 100
SPIN 90
Slant 80
NME 60
唔重要,10年代5大Diva除外
不嬲都重要
只係有班fans一路無視某歌手一張唱片出8個封面,一路話佢唔care商業成績
今次真係Britney 唔岩wo
2-10加埋都冇Tay咁多
問下Analog dept

Tay Tay會隨機係簽名碟到寫歌詞
睇場合講嘢我覺得冇問題
Christina 六月份已經tweet過support Britney
而唔喺公開場合再多講都係一種成熟嘅行為 唔sure再提會唔會對Britney造成再次傷害等 或者畀人話佢 痴熱度今次真係britney唔啱啦 雙方fans已經開緊片
笑死 我對adele冇任何意見,
但是啲stan可唔可以唔好扮到有幾清高。
如果真係唔在乎啲成績chart嘅嘢,
就唔好買咁多列表 唔好派電台 唔好上雜誌
都唔好係咁走現場。
講到尾大家咪為銷量,你覺得佢版本少就會清高啲
咁taylor唔買列表唔派台呢 ?
係咪就係孤立於世唔緊張成績嘅高冷才女了
邊個比邊個高貴啊
真係好撚柒煩 tbh adele如果真係咁唔care 就唔會揀正taylor原本嘅release date 無論係label嘅意思定佢嘅意思 都唔係帶有善意㗎啦 就係想taylor卡二咋嘛
仲要下一個story痴lady gaga
今次撐唔落
Xtina六月已經出聲撐
Britney係咪冇FC就屌左先
反而Gaga係free左後先發聲
GAGA之前同Britney老豆好friend
我幾時有話過adele唔care???
我淨係諗住笑swiftie格硬話taylor唔care商業成績,完全冇諗住話adele唔care望文生義
你真係衝出嚟柒
gaga賤種開
早排拍asib搞散bradley同irina
跟住又做hunter biden性玩具
真係臭雞嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞