歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今次應該樂評好 但未必好好成績
今隻碟好過25咁多,我信佢後勁會keep得好過25
d歌太長掛
成倍
Olivia outsold adele
成個樂壇都圍住taylor轉
12首入面有5首6分鐘嘅歌
算係咁
連燈唔會連adele都燈死埋
關咩事, ATW十分鐘一樣登頂
美區首日得21M
灌水最後唔知過唔過到15萬
實體銷量起碼要85萬先可以首週百萬
今次真係睇佢係咪仲一樣咁bug
班美國人streaming都唔聽 唔知仲買唔買到咁多
但其實pitchfork 都算公正既 21 8.2 25 7.3 以主流歌手黎講唔錯 25以一張LP黎講 其實好散同佢都認25係最唔personal 既一隻碟
Tay有冇可能雙週冠
adele冇百萬首週都至少80-90萬
tay注定一週
可能會回冠
後勁有sour咁好就一定可以過
真係要等幾日先知結果
黑膠同簽名第一週已經谷行曬啦
黑膠都出曬貨
我Tay仲有辦法嘅
Sad winter girl version
佢主要fan base應該唔係Spotify班後生
十幾歲個輩分分鐘唔知佢邊個

反而想睇實體碟數字
但係EOM同OMG明顯無g4u同dejavu咁爆
因為佢重點宣傳呢首歌吧
In its first 24 hours, Adele’s “30” sold over 86,000 physical and 24,000 digital copies in the United Kingdom.

— Surpassing “Red (Taylor’s Version)”, it already scores the biggest first week for a female album this year so far.
Adele's "30" (130) is now the 3rd album in HISTORY with most #1’s on Apple Music around the world, passing
justinbieber's "Justice" (129).

佢喊個度我笑撚咗出聲

個個reaction聽to be loved都靜哂乸埋口面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞