歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
All tracks from Adele’s “30” are currently charting inside the Top 20 of Apple Music UK.

The Fame係計埋TFM?
但係GAGA又話LG6係chromatica
EOM個走勢同Hello差好遠
咩事?最挑撥離間就係你依啲人
country music重錄專成績好到畀你地攞嚟同adele闊別6年發行的成人抒情正式專對標
似係你針對tay先
咁都要比?想講我鍾意tay但係從來冇踩過adele
they both got crowns
又有交嘈
去睇下You Need to Calm Down MV先
你嗰兩個swiftie buddy辣慶火頭先
明明人哋見今日出碟, 想嘈少日都唔得
追吓post啦 幾時辣你火頭啊
條友不嬲都係幫tay招黑㗎啦
Taylor的確賣唔過Adele 但係唔代表賣唔過就=差
至少近代女歌手我數唔到有幾多個銷量係好過Taylor
同埋Tay出得多碟 基本上隻隻都賣得
有幾多個可以連續四隻百萬首週?同輩嘅都係得Adele一個
唔明點解呢到係要踩一捧一大家一齊好好地聽歌唔好嘅?
我哋Swifties唔會怕同人鬧交
我哋都識尊重場合嘅
你係Swifties 代表
咁你又代表邊一邊?粒粒星都關你事嘅
https://twitter.com/adeledailynet/status/1461694939071492102?s=21

bonus tracks都咁好聽
點解唔放埋呢首入碟
只係回應你同小豬西 ,定同一個人嚟?
屈撚夠未講左幾多次唔識佢
英女皇
沒記錯19好似都好賣得有成800萬pure sales
Adele’s “30” surpassed 4 MILLION streams on Spotify... in just 20 minutes of release!!!

破紀錄114個國家#1喎
https://twitter.com/popbase/status/1461751502360350720?s=21

係咪要等多十年先聽到i drink wine(15 minutes version)
Lana Del Rey will be awarded artist of the decade by Variety
Metacritic score just rose to 91 after the addition of multiple new reviews from critics!

It’s already Adele’s most critically acclaimed album!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞