歐美主流樂壇集中討論區66

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我都係…
New Romantics,Out of the Woods,Blank Space
不過我都明點解當時冇咗堆fans… (Kayne West 同其他傳媒抹黑當然都有啲影響)
taylor outsold個肥婆多多聲啦
3隻AOTY都係唔同genre
Adele唔唱AC可以唱乜
barbra:有冇搞錯,有咩可能會比個男人搶走d戲
係有人好funny 我唔係屌個歌手 我係屌緊個on9 fans
最癲嘅就係17年Reputation聲譽受到咁大影響都有首周過百萬
仲要嗰陣實銷市場已死
佢on9我唔否認
而家瘦過你個 gaga 媽啦
咪係
證明佢唔需要刷榜,fanbase 超大
仲要型到用啲歌嚟反擊批評者
Only the young我聽到哭咗
你個左膠老母冇教你咩?叫人肥婆 冇家教 抵佢flop
呢到唔討論過氣artist
學tay tay扮清純唔講粗口呀?
肥婆都唔講得惡過中共
係呀真係好貼切
雖然首歌係叫你支持左膠 但啲歌詞套落當時嘅香港,一樣咁啱使,好有共鳴…
又一個脫離母女關係 做明星真係慘
如果唔係邊有咁多人黐返taylor呀

睇完miss Americana更加鍾意only the young, 同埋更加欣賞佢
All Too Well 10MV Spotify有效播放

全球,連續登頂五天
11.12 - 6,673,846
11.13 - 5,887,398 [-11.78%]
11.14 - 5,489,895 [-6.75%]
11.15 - 6,433,413 [+17.19%]
11.16 - 6,181,086 [-3.92%]

美區,連續登頂五天
11.12 - 3,490,740
11.13 - 2,673,730 [-23.41%]
11.14 - 2,250,495 [-15.83%]
11.15 - 2,737,988 [+21.66%]
11.16 - 2,546,524 [-6.99%]

除美
11.12 - 3,183,106
11.13 - 3,213,668 [+0.96%]
11.14 - 3,239,400 [+0.8%]
11.15 - 3,695,425 [+14.08%]
11.16 - 3,634,562 [-1.65%]
今日Spotify癱咗兩個鐘
到底星期六Adele會coming soooooon到幾點
改返個名先講啦
red 個時最大爭議係成隻碟好碎,咩歌都有d , 令佢本身鄉村定pop 個定位更尷尬,佢個d fans 就兩極化左,個時個評價唔太好,佢自己都唔開心

之後佢1989把心一橫全pop 統一風格,雖然我一般隻碟,但結果證明佢做岩左,空前成功

但老實知佢係左膠,套doc 同only the young 真係無乜feel, 如果個doc 拍耐d 中埋佢同唱片公司決裂個時期,應該個doc 仲好睇,依家套野個著眼點得佢個政治表態係重點,真係無乜feel
我睇佢Reputation零提名心都碎埋
冇計,佢嗰期嘅reputation真係差…
不過吹咩,隻碟一樣成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞