『緊急尋人」朋友個中同失蹤左一個星期

1001 回覆
699 Like 38 Dislike
你提醒咗佢啦。。。
我本身係想問佢朋友幾開新WhatsApp
如果佢答案唔係今日,佢就大撚鑊
你咁講,佢一定答今日
黃紅藍咁老套唔係咁易撞到
就係ofta 有guideline.. 邊會咁樣一齊用,停用都要等一大輪先由電訊公司交出,再等一輪先重用
咁所以咪舊果個會del ,而上手可能WhatsApp 連Facebook 都廢置咗。你自己都講左出黎同時承認立場退左,亦即Facebook 都算果句,你承認Facebook 可以係之前有人用同一電話登記,而棄置後無人用,後來有另一人用同一電話號碼登記del 舊acc 係可以同樣邏輯點解WhatsApp 唔得?真係懶得講
上一手用家註冊
下一手用家可以刪除個d 帳號?
應該係掛,但佢話買返黎係咁
再講都多餘,根本可以無限質疑,是旦啦,交比專業大家見到事主報警又好講比果個電話號碼知又好,點都好啦,多謝大家
廿
其實質疑好正常
太多疑點
真心尋人身冇屎,正常反應咪解釋
唔會老羞成怒
其實無老羞,只係覺得講野有啲過份,而發言又無質素,打埋勁多無謂野,所以覺得好煩 你見我都無人身攻擊,因為討論唔係咁。呢加講都廢事了,講完只會有無prove 既無限質疑,相當可疑而有根據自然會有警黎搵涉事既人老羞就打哂粗口啦,屌人老母啦同時講果啲咩死全家啦,so far 我見到根上係依啲多
乜嘢無謂野

明明d可疑位係一般正常人都會覺得可疑

打咁多字話連登仔低汁都唔解釋
push
微涼
• 27m
顯示更多
咁樣你教我,兩個陌生人有咩可能用緊同一個電話號碼?
朋友同candy有無做愛
同楊生3p 加埋個啊嬸4p

依啲唔無謂?仲有咩樓主準備著草呀,咩等天收呀,難聽到都唔知係度做咩,我仲一直同大家講多謝
明顯指向係同一個人

乜野新買太空卡

之前見d尋人post都係出家人真實電話
點解咁都會負評
至於style 既野就唔知了= =上邊痴線到)依啲都好捉,最好笑係唔知速成本身自帶spacing,而有時打字好攰我都會用語音講都講到攰,上邊講左同家人關係唔好,唔講了好泥漿摔角,但都明白大家有心,多謝大家
你係咪仲用緊3310?定係用開支那we7講緊你出po果陣whatsapp到依家都係business黎架喎咪當人盲好喎
樓主,問下roommate 係咪10月12日9xx pm 仲係公司先發現iphone停location?

相信你若然唔知情,你都會覺得可疑啦,一係,其實你知情?
其實我無follow 咁貼,係間唔中問下,因返工真係好忙。而呢加覺得比人jer 到有啲煩
屌勁撚似聽左我講 屈事主有錢銀問題
咁咪WhatsApp 同WhatsApp business 同樣邏輯囉,即係出現這是你的帳號嗎之煩既野?其實我都唔知
樓主 我係菠蘿中同想幫手搵返佢,想問多次你係咩身份 ,同菠蘿,菠蘿roommate 係咩關係
屋企人講到咁絕?咁fb又有條友話幫手揾朋友個仔?即係明明屋企人有心揾架喎?
人命攸關,樓主唔好懶,唔好嫌煩,你睇大家幾盡力幫手諗,你都應該想知咩事㗎
係囉咁點同時2個人用同一個號碼呀?
其實你自己講野之前有無用下個腦先

同埋想問一句

咁啱又係同一個號碼
咁啱又有失蹤新聞
咁啱又del咗fb ac
真係中六合彩易過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞