『緊急尋人」朋友個中同失蹤左一個星期

1001 回覆
699 Like 38 Dislike
就咁聽佢啲大話,一係青少年,一係就20出頭
喺香港有咩可能唔知道,電話號碼係無可能兩部機用同一個?
你自己出尋人po出到1999又係咁講大話
怪得邊個?人地問兩句又係度惱羞成怒?
人地一開始都已經係咁問係咪差人錢
你係咁話唔係又依樣又果樣
又唔落力問有關嘅人
電話號碼果度
人地樓上咪求證停咗半年先賣得出去囉
到底邊個先係無求證果個呀?柒頭

咁撚聰明當初就咪話要靠連登仔呀嘛
楊俊耀呢個名有無錯
- roommate 夜晚返到屋企發現佢有email通知熄左find my iPhone

- 因為佢係公司到冇登出過Gmail

屋企定公司?定屋企=公司?
喂無㗎啦

而家玩到話2個陌生人用同一個電話號碼,差佬都覺得唔可疑

屌,真係笑撚死

事主真係好似魯迅嗰啲故仔咁樣,因荒謬的社會而失蹤
有錯認咗柒,好過你啦楊生
refer to #107, room-mate 係屋企發現iphone停左find my phone,而家又話係公司冇登出先發現,究竟係邊到發現登出,定係roommate住係公司...

refer #904 張iphone picture, 停iphone係9xx pm,姐係roommate 9xx pm仲係公司定點?

睇公司cctv 9xxpm roommate係咪公司,就知roommate係咪可疑
咪尋日,因為上左熱門大家都留意到咪開始討論,咁一開始呢個post同學們未知㗎啦
其實係我一開始未知太多,係資訊好亂既情況下衝出黎柒左先
ofta 有guideline...

一個人用?
有失蹤post然後roommate 突然知佢借咗錢仲要咁detail

如果多人關注就會水落石出咁2019就唔係咁啦

做呢啲陰質野佛牌救唔救到你?
咁樣你教我,兩個陌生人有咩可能用緊同一個電話號碼?
到底識唔識思考,大佬呀,一開始邊有人知佢唔見呀,係見到Facebook IG 連登大家先知,咁好自然唔同既同學互相討論發生咩事,而多左資訊。人身攻擊可以唔洗,理性討論識唔識。
朋友同candy有無做愛
同楊生3p 加埋個啊嬸4p
咁好自然唔同既同學互相討論發生咩事,而多左資訊

有冇人可以討討論下我知我啲私人野 例如底褲咩色?

有腦就唔使撈偏撈得咁霉
到底睇左啲咩,浪費時間
你朋友係幾時用新號碼開WhatsApp Account?
得啦神探,叻啦。早知就唔連登,無質素既發言一堆有咩問題會有警方黎搵
Facebook都算
Whatsapp點樣同時2個人用同一個號碼
register果陣check到有人用緊個ac會問你係舊user定注冊新ac 用新ac舊果個就會del
上一手出廣告個美術風格同樓主個roommate 勁似又點解?
係呀楊俊耀
卡係太空卡,依點係真嘅
但係就當真係張卡賣左轉過頭俾呀roommate買左返黎(先唔講hold number嘅case)
Candy廣告同Roommate尋人啟示style用色咁似
好難信係兩個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞