『緊急尋人」朋友個中同失蹤左一個星期

1001 回覆
699 Like 38 Dislike
未淪陷之前,應該好多無乜人識嘅人“失蹤”都
Um.. 可能純粹蠢?
就咁睇之前嗰啲對話,佢啲大話穿曬,可能本身都唔係醒目
好多謝咁有心先,因為已經交左比警同記者,所以就懶得解釋了。咁有幾點啦:

1)樓主即係我,唔識roommate 只識佢中同
2)打字打得快有咩問題
3)似訓哂唔=訓左,所以成功撥出電話
4)唔識失蹤者屋企人,只係試下搵佢屋企人
以上邏輯是冇錯的
5)咩Candy Wong 咩手提電話我就唔知了

唔知po唔po得報案record 所以遮住部分
但我見本身每年都幾多人失蹤,只係2019-2020特別多
只能講,就算你自己同呢件事無關,呢件事本身都極度可疑
幫推
個roommate又唔用你ac上黎啦?
之前話咩警方解答左疑問係咩疑問?
Push
點解會喺黃大仙落案
你係事主rm,最近有小瀝源警署,附近有沙田/馬鞍山
Push ah
推推推
Push
因為佢地住新蒲崗?
幫推
呢個應該係原樓主
個roommate上左一陣水乜9線索都冇提供過就潛左
有提供線索呀

咪就係俾人拆穿佢講大話
有冇人揾得返candy wong fb
佢係del post定成個fb del左
呢啲record全部係關事?
3:52話啲人似瞓哂但3:50先講過電話
咩似瞓哂唔等於瞓哂嘅解釋唔多成立喎
2分鐘就瞓著左?
做咩deletr哂啲post啊樓主
咁可以係打比frd 而問佢拎info 佢話啲人似訓曬,而我地keep in touch 架麻= = 都無必然關係你地啲論證,當然都好多謝你地幫忙 交比專業啦
唉,聽日又要返工
我無del過post呀,亦唔柒識咩Candy 呀,睇字啦。我亦都無search 過個電話,有咩資訊就比咩,講完。多謝有心
即係當呢到啲人係condom?
乜都講到1999
你唔知情都算 借個ac畀roommate但佢又唔交待多啲
我係事主真係喊三聲 成班fd都1999
真係唔好意思,同時亦好多謝大家
Sorry 我無辦法再相信你

我睇返之前圖,對比你上面個reply,你根本係就wtsapp cap圖對話入面嗰個人

行文風格係完全一樣,機率低無可低

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞