『緊急尋人」朋友個中同失蹤左一個星期

1001 回覆
699 Like 38 Dislike
咁你唔好懶好心啦屌你老母臭閪
下個到你老母
叫你朋友自己搵啦,你唔知頭唔知路
有問題都又要問佢轉頭,佢都覺麻煩啦
同埋下面黃底字係要點save先會cut咗
手足

Facebook 見到
又係呢啲鳩post 今次仲要失蹤成個禮拜
你想上嚟得到咩答案? 有人覆你話見過佢咁呀?
睇晒咁多頁都無講
其實 roomate 同佢咩關係?
我當樓主唔係財仔或者凶手而係真心想幫

成件事我睇似係:

- roomate 同失蹤者係曖昧/情侶關係(肯兩個人合租,可以睇 email)

- roomate 係啲好 chur 嘅人,失蹤者 email 都要 成日 check 住

- 失踪者頂唔順鬧分手,block 鬼咗 roomate,去咗酒店訓/返父母屋企訓(父母、公司無報驚)

- 失踪者同父母關係唔好而且你話係私隱問題,相信佢曾經向父母出櫃,父母曾經趕走過佢,所以 roomate 認定關係唔好

- 應該唔係第一次咁,但之前可能好快就搵返(roomate 字眼好冷靜,好似遇過類似情況咁)

- 今次時間耐過平時,roomate 開始驚,開始搵朋友幫手(對於 roomate 而言的確係失踪)

- 唔代表失踪者呢刻真係安全,roomate 搵返未必會好好對佢,但另一方面失踪者有機會因為感情問題睇唔開

如果樓主同失踪者關係真係純粹唔熟嘅舊同學,建議你搵多幾個舊同學幫手,點都會多幾個人識佢地掛?呢件事就算係失踪事件定感情事件都唔易處理,你唔好一個人插响裡面
Push
link?
97715870個號碼係Business Account黎?
87kg 173高
BMI 成29
不了
roommate有無呢啲問題—人格障礙、自戀自大及精神變態
追post追到我心都寒埋 搞到自己好似好多疑咁

search個電話見到有aa係7月用依個號碼賣樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞