『緊急尋人」朋友個中同失蹤左一個星期

1001 回覆
699 Like 38 Dislike
你聲稱呢個係你朋友質問個同房

呢個係你行文風格

用字一模一樣,而且行文風格100% match。即係你根本係識嗰個同房,係嘛?
個同房同你用字係有唔同,即係2個人嚟

而同房必定係Candy Wong

點解你要話你唔識Candy Wong? 無可能㗎喎,你明明直接同佢wtsapp對話,點解會話唔識佢?

你係咪同Candy Wong夾計整假wtsapp圖?
樓主你自首啦

原本我都有啲動搖,而家我好肯定你係知情
諗住方便清晰啲睇真,留返比警同記者啦,如果我可疑警應該搵我
完全睇唔明,我冇追po一日
係咪報得狗
越解釋越似掩飾
樓主太多前言不對後語
就算係真係唔關佢事 報咗警 都唔信佢提供嘅資訊

如果講嘅100%係事實係真點會有咁多漏洞 又講到1999
同狗講啦candy ma and her friends
要講咁多大話,真係冧咗友?
扮傻扮比邊個睇
係必須要搵你

因為無可能2個人用bullet point一樣,同時後面一樣加一個spacing,連個”左”都用同一個

你以為陳述風格一樣好小事?即係話個思路,表達方式都一樣,同一個人可能性超高。

你根本就係嗰個人
呢啲使唔使報狗跟,定佢哋自己會跟
使唔使send 個post比佢屋企人?
微涼巴,我無報過狗,係咪打999就得?
133?
)速成既)係本身有spacing
即使係咁,左字呢?同樣嘅表達方式呢?
頂唔順真係好中意病,琴日jer 到而家。你地喜啦
Btw多謝大家幫忙
其實係但電子報案唔使個人資料
大家小心自爆睇定啲報咗唔使講
無喇,佢無一句係真話,個通話紀錄同post內容已經矛盾咗
我哋當然唔好報
四圍send呢個post,我估會有熱心市民報
怕比candy 隊冧
話唔定唔係Candy,係樓主同Candy一齊呢。。

女殺男,男仲要87kg,除非睡夢中,否則都有困難。

好驚
Candy 個facebook 仲喺唔喺度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞