屋企人逼我分手

817 回覆
60 Like 1663 Dislike
咁你幾大先?你30,男嘅44,冇乜所謂。
你20,男嘅34,就不如搵個果,玩你居多。
同埋個男嘅家底如何?有錢就離過婚冇問題呀。
獨生子,物業遲早係佢嘅,不用擔心。
五百萬資產,不算窮,但不算有錢,但至少你不用挨。
佢有沒有正當職業,月入如何,每個月有沒有儲到錢,定要動用資產。
你自已收入如何?嫁了他後,可不可以至少掙錢買花載,份糧全部私已錢?
前妻仲有錢過佢,至少他不用俾錢給她,分分鐘要倒貼養女。
兩個女比兩個仔容易,至少可以當你係大姐姐。

我倒很好奇佢前妻係咪好靚,生了兩件,仲可以嫁個有錢人。

如果佢肯娶你,又肯同你生多件(可能想追仔),咁其實嫁得過。

我又唔覺得佢想玩你。反而似想幫個女搵個好後母多D。
想呃蝦條,不如出去叫雞,乾手淨腳。
你揀佢既話
你呢刻係覺得好愛,
但你26 到36 之間
每日就係照顧兩個小朋友由小學升到中學
你無得再進修讀書,讀master, 因為你已經有2個小朋友,無時間讀
你未必可以生到自已既小朋友,因為你唔知佢養唔養到3個小朋友
另外,你揀佢,你會失去26 到36 歲識其他好男人既機會
簡單d講,你將最美好既青春,俾左個俾唔到同樣青春同未來盼望既男人度
你諗清楚先繼續一齊吧
屌你老母 唔撚怪得人地父母咁反對 死鹹濕佬搞學生妹 15、6歲鬼識真心相愛 你咪撚控制人地啦
同佢地講分咗手, 玩地下情

拍到你3X歲佢地就會同意架啦仲會多謝返個男人轉頭
2000 養3 個就算啦
我地情況好似
唯一唔同係我冇特別去俾屋企人知
洗乜俾佢地知 有幸同男朋友過到下半世
都係我地兩個嘅事 其他人講咩 唔洗理
咁大個人 咁易俾人阻止到咩
你都一定係閪人,賤人,應該係要死全家嘅人
唔係唔可以溝囡
而係溝個廿零歲嘅一定有問題
認同
30幾歲人離過婚重溝個口靚妹似係想重新做人
唔面對以前婚姻點解會失敗
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。何不暫時停一停,到我們的網站
www.help4suicide.com.hk 。 那裡有一些勵志故事和有趣短片,你可以隨心看看。你也可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時),讓我們的義工為你加油打氣!

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞