屋企人逼我分手

817 回覆
60 Like 1663 Dislike
過多14年樓豬40
啲仔都2x
重演當年今日
你屋企人做得好啱,做後母唔係你諗咁易
玩埋3p
父子一齊屌老母
諗起都扯扯地
On9
40歲點到有錢過26
連登仔標準答案 邊個男人唔鐘意嫩口
我都想 但係唔知佢屋企同佢講過咩搞到好驚
(佢真係表現得好驚恐)
莫講話見佢屋企人 我連佢本人都見唔到
唔會核突到話貪人純良囉 貪人有隻豬咁純啊?
26歲陣間自己要整多件出嚟就要湊3個,1個就自己生2個就人地生

之後果3個小朋友日嘈夜嘈又覺得你偏幫又呢樣果樣,咁你一定係攬自己生果個

最後就兩個大人三個細路互片,套戲幾好睇吖

我支持你去架,因為我想睇戲
你鐘意點講就點講啦
夠大把比mk仔食左隻豬啦
你以為隻豬仲係到就一定係純架咩
可能條女13 佢13對
純良小小 但當然唔會個個都係

純良嗰個咪就係有豬比你食嗰個囉
要純良你唔番教會 唔做義工? 要16 17歲先夠純
咁石女一定最純通道都冇
咪害人啦仆街
所以就又係同一個問題 ..咩野係「真心相愛」先 ..

我唔禁講無 ...但呢d case , 唔係就仆街架啦 ..

仲有,你想搵人可以照顧到都唔係問題 ..但吒個case 佢仲好大機會要幫條佬照顧多兩個靚仔呀 ...你撚想可以舒舒服服比人照顧囉
既然係咁 ching 你有無聽過一首歌 "我的離開也是愛

你大人13年 你比佢成熟 呢個劊子手決定係你做

何苦要佢夾係中間難做,16歲0靚妹好易諗埋一面

你自己帶住番回憶離開咪算嘍

到某日 你知佢入到u, 搵到份好工,識左個好男仔。心裡面祝福佢已經好夠
教會 義工?呢堆先得人驚
幫你講埋小學生可能仲純
你咁堅持你既諗法我唔會阻止你
答就答左 你唔信咪由佢
兩個喎,點解佢仲有心機時間溝女?點解唔專心照顧好對仔女?要打搞一個明明可以同普通男人結婚生仔嘅26歲女仔?你同果兩個細路嘈起交上嚟,個男人會幫邊個?個細路一句車埋嚟話「冇你,媽媽就會返嚟」/「你唔係我親生媽媽,憑咩管我話我」。你點解要揀條難行、高風險低回報嘅路呀?你屋企人方法唔啱,但出發點好,唔想你後悔,你同呢條友一齊拖多兩拖就三十,到時冇得揀嘅係你,唔好曬時間啦,搵下位啦

男人老狗 深夜幾罐啤酒 好易捱姐

佢幸福開心就得啦
鍾意嫩口冇問題 不過d理由我笑左
幾年後就到兩個仔開post問
老豆條女三十幾歲 日日背心短褲點忍
樓主三思 可能你而家仲喺愛情嘅bubble入邊 好難醒 我都經歷過

呢個男人嘅第一位係佢第一個小朋友 第二位第2個小朋友
佢嘅假期都唔可以陪你 要留返黎陪小朋友
佢嘅收入三分之二都會去咗小朋友度

咁可能佢都對你好好啦 但係對佢小朋友永遠都係最好 你亦都唔會係佢最愛嘅女人 佢曾經最愛嘅愛已經俾咗佢前妻

佢有冇同你plan過將來? 俾個一個畫面俾你之後你哋嘅生活係點?如果冇可以唔使再諗

愛情同夾唔夾係兩回事

到再遲啲 愛情慢慢fade out 你慢慢感受到佢生活上嘅磨合
到時真係好辛苦
俾個限期自己啦
16 30?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞