屋企人逼我分手

817 回覆
60 Like 1663 Dislike
自己鍾意咪得囉。命運由自己掌握。仆街唔好喊。
連登神探能知過去未來
樓主打左唔夠一百字,只講左簡單幾句
連登神探就能100%推演出樓主將來
一個八十歲的老人去做健康檢查。檢查途中,老人不斷向醫師炫耀他新婚的妻子。

「她才二十五歲!我們結婚四個月,你知道她對我有多忠貞?她無時不刻需要我,黏我黏到我都感到厭煩了!」老人叫道。

「而且告訴你喔~她最近還懷孕了!」老人又說,醫師不發一言靜靜地聽著。

「怎樣?不錯吧! 」老人得意洋洋地說。

醫師抬起頭,看他一眼緩緩開口:「你讓我想到一位失散多年的朋友;他跟我說過一個故事關於他在非洲狩獵時遇上的故事;當時,他在草原上,遇到一頭獅子。他立刻從背上抓下槍來瞄準。

然而,他立刻發現他錯了,他拿到的是雨傘,不是槍!
這時已經太遲,獅子正站在他面前,就要撲過來。
他沒辦法,只好把雨傘扛上肩,使盡吃奶的力量『砰!砰!砰!』大叫三聲。
奇蹟發生了,那獅子竟然倒下來,死掉了。」

「不可能!那一定是別人幹的!」老人大叫

「我也這麼覺得。」醫師冷笑
咁就of coz同白人cisgender nuclear family 冇得比啦,但好唔ok就拍都唔拍啦

講真,樓主又唔係要嫁佢,唔知諗咁多做乜。加上條仔贏到custody一定有咁上下錢。個老母唔要啲仔另計
冇話唔比
但一定唔係好人
無錯,大得13年,應該有一定經濟基礎同人生歷練。
搵機會同對方家人交代一下,展示自己有樓有正當職業。
家庭背景良好,唔係呃細路女係真心發展,同時好尊重對方家人
咁先有機會被對方家人接受。
十萬八萬都係要捱喇,四人家庭
你呢d 思想同廢老一9樣
成26歲人,如果唔想嫁俾對方,根本唔洗亦唔會care 家人反應

就係想嫁,先想得到家認同

另外 如果做唔到超級心胸廣闊 係好難接受一個唔屬於自己小朋友係自己老公心中ga no.1 ,無論係錢銀上定感情上
屋企人真係唔會害 但有時候佢地都未必岩
我屋企人早幾年不斷喝停我 唔比我買樓 話貴話細話遠 點知依家升到
一個仲唔夠,仲要两個。唉
難聽D講,你只係隻私家雞,仲要係蠢西個隻
擺明係唔負得責任既年齡啦
一係條女13, 佢26
一係條女16, 佢29
俾得屋企check電話既年齡 , 一定唔會大

條仆街衰11 , 扮撚晒嘢
你仲叫佢上條女屋企 , 實報警拉鳩佢 , 佢夠閪膽咩
大啲服侍埋兩個仔
第一時間淨係諗到av劇情
咁你係有偏見喎
離過婚就應該單身一世?
唔俾係前妻出軌 但條仔好好?
感建分
foresee到有一日人哋個仔發燒就算約咗佢都突然飛機就會發癲問佢而家究竟係我重要啲定你嗰兩個仔重要啲
上面巴打要講嘅嘢都講咗
係睇你個心

老實講如果意志堅定嘅、愛佢嘅就唔使問啦
你問得無非自己都有動搖
或者你覺得自己承受唔到之後嘅結果
係咪?
條女出軌唔撚得?
真 貪個閪仲味開發 開發完就下個
巴基明
真呀
如果話係另一半病走咗就話姐
都去到已經有小朋友囉喎
好難去再有咩理由離婚 囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞