屋企人逼我分手

817 回覆
60 Like 1663 Dislike
咁如果年齡差唔多
男方又係離左婚 小朋友跟前妻
係咪成件事會好好多
真,甘比都冇後悔啦
樓主同男朋友相差12年好濕碎啫
過多2年扯唔起之餘仲要同佢湊仔
莊子-《大宗師》

一塊池塘幹了,兩條小魚暴露在陸地上。兩條小魚互相吐沫,互相濕潤,勉強維生。

莊子卻說,與其這樣互相熬著,不如放生彼此,去大江大河裡過自己的新生。

天命無常,人如風絮。
上網識,大13年,女仔又15,16歲,父母係會反感嘅。
你要放大自己年齡優點,顯示比到好好未來個女仔,機會就大啲囉。

你冇離過婚,冇小朋友,所以我會祝福你。

我同我老公都網上識不過差得2年。
蘇秦曰:「嗟乎!貧窮則父母不子,富貴則親戚畏懼,人生世上,勢位富貴,蓋可忽乎哉!」

屌 人地老公係大劉囉CHING
你應該未試過類似嘅事發生自己身上 先至會咁”理性”分析 但感情本身就唔理性
笑死

啱呀,黎姿同個跛一齊都得
旁觀者凊,當局者迷
現實就係理性
一尾靠感覺唔洗問意見啦,做自己咪得。

一尾比感情控制嘅人唔代表正確同辛苦,到時佢日喊夜喊都係感性
你依家鍾意佢,某程度係因為入世未深,佢又比到好多同齡既人比唔到嘅嘢你姐
笑死
幾年後就會有另一條女開個咁嘅post
本身要有個心理準備 同個男人一齊後,會多左兩個小朋友
未準備好,好難行落去
樓主單case 死撚梗
Dllm 條仔贏哂,有人湊仔,有人扑,有人幫手睇仔
樓主趁後生搵第二個,半年包你搵到,你仲後生
放心 佢屋企人低能 愈控制 愈搞到個小朋友冇私隱就愈有反效果
而家樓豬唔係18,22
唔係細路仔拍拖玩玩下,試下衰左最多咪搵個第個咁
係講緊成個會影響人生既決定

睇感情都唔能夠忽略現實會面對到既問題架大佬
仲要佢既問題唔係咩性格不合呢d仲有機會救下既情況
上面有巴打寫哂出黎既問題如果佢自己都唔肯定接唔接受到咁仲衝去柒做乜
on9
真絲 覺得男人越大越吸引
另一半嘅年紀由同年->大兩年->大五年->大五年半->大七年 覺得大七年嗰個最正 勁man
青春係你自己
過來人叫你唔好揀佢
都係唔想你浪費時間
一個人如果意志堅定 係唔會上黎開post

開得post 證明自己都有動搖 想搵同路人圍爐取暖

正如一個人想死 只會靜靜死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞