屋企人逼我分手

817 回覆
60 Like 1663 Dislike
個男人賓周好幸福
無腦架你 人地老公係大劉喎 淨係話歲數
聽日晴報出現
你食埋男友個仔咪得
親子丼
比人帽都唔溝得?
講左比樓主負皮
有時唔食過屎唔知屎難食掛
樓主既然心裡有自己答案
咪由佢食屎
不過唔排除係假膠post嘅
下個啦
其實好多女仔中意大十年以上
唔洗聽連登毒撚鳩up
無人懷疑過樓主係大陸妹?
其實大10年真係唔係問題,不過都要了解左背景先講

好似你女方係30歲樓上,搵個40歲樓上梗係唔係大問題,有時時反而仲幾好tim

不過依家樓主26樓,男友大14年仲有兩個7,8 歲個仔一齊生活呀 大佬 ... 唔係話唔得,不過樓主有無諗過以後條路會好難行先?定係依家Happy 完就算 ..?

上面都有巴打講 ,女人既青春真係唔值錢呢樣真係好現實 ... 其實女人既青春真係好保貴 , 以呢個case , 當樓主同個男人拍幾年拖,跟住都係搞唔掂分手 ..到時樓主已經30 ..

女人一到左30 , 個人個Value 會直線下降,唔同男人,男人30先剛開始 ...呢個係現實同事實 ..
Del 你老母 what's app
又唔好咁 ,我真心祝福佢 ,不過只係要比佢知,佢既幸運同幸福,唔係個個人都會一樣 ...佢只係萬中無一個位 ...

即時6合彩頭獎成日都有人中,不過唔係你同我啫
樓豬唔聽屋企人講實後悔
廿幾歲 有幾嫩?
+1
原來係鍾食食嫩口𡃁妹
假設你係講真話
你有冇諗過啊你鍾意你條仔係因為屋企人反對
佢越反對,你就越反叛越想中個頭埋去
如果咁迷 何解唔放手一搏 見下人地父母?

既然你話自己唔係為左食0靚妹,係認真對佢ga

你遲早一日都要面對人地父母

至少人地老豆老母要殺要打 都係一齊受 唔係得條女受
不如調返轉諗la

搵個同年又未必有「上進心」, 樓主中意得大年紀係因為成熟
搵個大十年識照顧人又話人地有小朋友

又要後生又要成熟又要無負擔, 不如諗下樓主係咩料先la
唔係話有人追就要, 幾難得先搵到個相愛既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞