屋企人逼我分手

817 回覆
60 Like 1663 Dislike
真心回覆

試過同大自己13年既男人拍拖
情況無你咁複雜 我個陣18 佢31 大家未婚
第一次有呢種感覺 從來無遇過咁成熟穩重既男人 亦都第一次覺得自己真係愛上一個人
當當一齊佢都好sweet 日日搵我 甜言蜜語 帶我見識左好多

但事實係 最後發現佢有女朋友 當初貪新鮮當我肉便器
老實講未必個個咁仆街為左搵肉便器 但貪過癮就肯撚定

佢已經經歷過好多你未經歷過既野 真係拍拖求婚結婚生仔買樓離婚樣樣齊
基本上一個細佢十幾年既女人 佢係唔會睇得上眼 你想要既野同佢係唔同 話愛你都一撚定係呃你
真係唔好傻信咩真愛無極限 講得出呢啲個啲好明顯未比人呃過

你想相信愛情好簡單 同屋企人講比2年時間你試試 如果2年後仲堅持到先算 但應該唔洗2年個你/男既都會自動收皮
支持我都試過
樓豬不願面對
上黎連登開post求圍爐呢個行為本身已經有問題
你點會expect連登仔有好說話聽

有少少懷疑樓主判斷力
想知30歲同16歲有咩感情交流同話題
因為我都想媾妹妹仔
浪漫
佢要個工人 多過要個老婆
唔洗一年 你一定頂唔順
反正都係 即刻同居
多痛不如短痛
14真係差好遠
曾經都有一段屋企人唔接受嘅愛情,當年我仲係青春少艾。
經歷過後,發覺愛係阻止唔到好多現實生活嘅嘢
當一齊生活時好多野就會浮面

咁講:冇呢個經歷,就唔會有而家呢刻嘅我。

你屋企同上面班人講咁難聽嘅說話其實都想醒妳

有啲野係要經歷,但係當錢同時間對方都俾唔到你,又或者有一日你會頂唔順就分開。

錢💰向呢個世界係其中一個指標

建議唔好太過着迷,繼續有返自己生活同興趣
難得有人教女
你都係貪人D錢啫, 行街食飯睇戲你一蚊都唔使出啦
睇你心態可以去到邊
外國黎講你呢d case 好平常, 但外國人好多做野係唔理後果,鐘意就做左先
若果你覺得ok 咪去,人生係你自己既,點解由人去幫你決定
你仲後手,快d分手
做人後母唔係咁容易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞