【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
達哥又請假

冇睇好耐
UberArsenal™‏ @UberAFC

Sead Kolasinac made the 2016/17 Bundesliga TOTS, with 328,395 (46%) of voters voting him as the league's best left-back!👏 #WelcomeKolasinac

上季開季都係咁丁殺卡
結果屌足大半季去到季尾先開始穩

你估真係唔洗適應咩
西甲過黎嗰d球員多數都好快適應到個節奏
德甲過黎好似要多d時間

夏卡本身弱智,要多啲時間係正常
達哥又請假

冇睇好耐

琴晚打機真係痴線咁 人格分裂
達哥又請假

冇睇好耐

琴晚打機真係痴線咁 人格分裂

我今日睇完muv段精華片都feel到佢攰
講黎講去都係果幾句
以前高汁好多 淨係dark souls 3都玩到笑死我

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

德甲先咁輕鬆比佢頂姐
試下對英超下遊泊哂巴士仲有無咁多空位

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

正牙新前鋒
可以吾洗買麥包

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

德甲先咁輕鬆比佢頂姐

呢球真係唔明點解會響果度

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

正牙新前鋒
可以吾洗買麥包

係咪打防中時啲片 kolasinac係被改造成左閘

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

德甲先咁輕鬆比佢頂姐

屌 以為佢係出波個個

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

德甲先咁輕鬆比佢頂姐

屌 以為佢係出波個個

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

德甲先咁輕鬆比佢頂姐

屌 以為佢係出波個個

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

德甲先咁輕鬆比佢頂姐

屌 以為佢係出波個個

利post見到

According to newspaper Correio da Manhã, the Reds have been named as an interested party for Porto midfielder Danilo Pereira - along with Arsenal and Juventus.

空中霸王

點解會係中間插入去

可以客串埋基佬個中鋒位

德甲先咁輕鬆比佢頂姐

屌 以為佢係出波個個

岩曬阿狗
基佬出波比山狗頂
利post見到

According to newspaper Correio da Manhã, the Reds have been named as an interested party for Porto midfielder Danilo Pereira - along with Arsenal and Juventus.

又中場
係咪即係又有中場走人
Matt Spiro‏ @mattspiro
Giroud hints at #Arsenal exit: 'Wenger is counting on me even though he hasn't used me much... I won't settle for such limited playing time'
買法國隊後備頂正選
Matt Spiro‏ @mattspiro
Giroud hints at #Arsenal exit: 'Wenger is counting on me even though he hasn't used me much... I won't settle for such limited playing time'

之前唔是話留隊咩
買法國隊後備頂正選

基佬:未來是佢的
BBC Sport‏ @BBCSport
Oops 😬

Arsenal's new defender, Sead Kolasinac, scored the fastest ever World Cup own goal in 2014.

Remember it?
https://www.youtube.com/watch?v=Lh-QVcWWmV0
成個英超都瘋了,個個都60M起標
成個英超都瘋了,個個都60M起標

lkk都90m
咁mbappe其實110-120m都唔過份
起碼出年隊隊有得睇邊個做真。水魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞