【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

普子今次睇好邊一邊

佢長頭草黎 以前係損錢po見識過

派機戰啦

ps2 OK?

D 阿迷咁鐘意走數

屌,一齊追數,隻機戰走撚咗成年

玩左V未牙
Will be absolutely gutted if Szczesny leaves for Juve as reported. Here are 10 of his best saves.

https://twitter.com/classofmesut/status/871698136238084096

普子今次睇好邊一邊

派機戰啦

ps2 OK?

D 阿迷咁鐘意走數

玩左V未牙

機戰呀屌你老母
Hi all阿迷手足

hi 打格

典解阿迷鬧交都頸斯文

唔係你想點

又唔屌人老母又冇鬧人on9
發覺90後生活變化好大
出世時代既ps ps2維持十年 但PS3 PS4幾年就換代
Hi all阿迷手足

hi 打格

典解阿迷鬧交都頸斯文

禾地係和理非..和平、理性、非暴力
Hi all阿迷手足

hi 打格

典解阿迷鬧交都頸斯文

唔係你想點

又唔屌人老母又冇鬧人on9

屌你老母
好撚熱呀我屌你老母

普子今次睇好邊一邊

派機戰啦

ps2 OK?

D 阿迷咁鐘意走數

玩左V未牙

封撚埋game啦,而家總之要追返隻md

普子今次睇好邊一邊

派機戰啦

ps2 OK?

D 阿迷咁鐘意走數

玩左V未牙

爆佐好耐賣埋啦
Hi all阿迷手足

hi 打格

典解阿迷鬧交都頸斯文

吾通pm左私底下約出黎打架又話你知咩
直接出來打架算啦

等緊SWITCH隻pokemon
Dortmund, under new boss Peter Bosz, are set to make a €15m (around £13m) move for Arsenal target Maximilian Philipp. (Source: BILD)

阿狗抬價部
發覺90後生活變化好大
出世時代既ps ps2維持十年 但PS3 PS4幾年就換代

個時去藍田老麥排隊玩孖寶賽車

冇女一齊1玩
Dortmund, under new boss Peter Bosz, are set to make a €15m (around £13m) move for Arsenal target Maximilian Philipp. (Source: BILD)

阿狗抬價部

乜水呀

普子今次睇好邊一邊

派機戰啦

ps2 OK?

D 阿迷咁鐘意走數

玩左V未牙

封撚埋game啦,而家總之要追返隻md

OG幾時再出新一集

冇女一齊1玩

條女拎左我部SWITCH 晚晚自己打
我就玩PS4

冇女一齊1玩

我就玩PS4

冇女一齊1玩

我就玩PS4

又哂女
宜家同居未
認真埋呢次

防線3vs3 你無可能唔跟人

對面一個拉出 一個中間入攝你無可能叫細梅跟 除非佢屎眼睇到野 意識上b24 跟邊到有錯?

人地一個大轉邊 前後唔夠8秒 你想b24點做

呢張不解釋

不如你解釋下 b24 要定企同點做
仲jer 窮寇莫追牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞