【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔係走唔走嘅問題,係6年約都賣得45m咁少,以後其他球隊買阿記球員都一定唔會比得多

當年亨利都賣得十幾m,已經嬲到不得了,唔知點解雲加賣人賣得特別平

Barcelona have offered Arsenal one of Rafinha, Arda Turan and Denis Suarez as part of any deal for Hector Bellerin [Metro]

都有d 垃圾source 話會加人換

Msn 3揀1 黎換啦屌你老母
唔係走唔走嘅問題,係6年約都賣得45m咁少,以後其他球隊買阿記球員都一定唔會比得多

當年亨利都賣得十幾m,已經嬲到不得了,唔知點解雲加賣人賣得特別平

Barcelona have offered Arsenal one of Rafinha, Arda Turan and Denis Suarez as part of any deal for Hector Bellerin [Metro]

m 不了 散步
等睇雲加條垃圾又賤價放人

on99
加堆咁嘅人上嚟就想換

m 不了 散步

用屁馬換

m 不了 散步

用屁馬換

垃圾尼馬
年年賣人都被疤狗食撚住
死老野今年威返次啦
年年賣人都被疤狗食撚住
死老野今年威返次啦

老野:錢?我大把呀 吾賣牙
賣比爾連啦,都係贊仔好夠忠心

炮縮
年年賣人都被疤狗食撚住
死老野今年威返次啦

老野:搵最大果個同我傾
乜9Denis Suarez
Luis Suarez我就識
乜9Denis Suarez
Luis Suarez我就識

Yes

炮縮

唔同意?
Virgil van Dijk has made it clear he wants to play for Jurgen Klopp at Liverpool

Southampton are unhappy with alleged approach for the £60m-rated defender

No official contact has been made by Liverpool to Southampton over Van Dijk

Saints are irritated by what they see as an attempt to unsettle their star player
好嬲
閘位賣到45m仲話低
知唔知右閘歷史最貴丹尼爾幾錢
有張伯倫做翼衛下可以考慮放比爾連
閘位賣到45m仲話低

6年約呀柒頭
依家我地係咪等果45M 開飯呀

迷贊
閘位賣到45m仲話低

45m買到d咩
閘位賣到45m仲話低

想愛回家就唔好續6年,續得就知有權唔俾走
又係Axxxxx清
老野 45賣真係要仆街死
好閘難求呀
閘位賣到45m仲話低

知唔知比比鳥而家幾多歲?
知唔知Dani Alves係幾多年前轉會,當年物價幾多?
知唔知Dani Alves當年仲有幾多年級?
又係Axxxxx清

Axxx惺咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞