【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
走啦我
bye各位垃圾

食屎狗全家被狗屌

著幾號波衫好呢?

屌你老母牙夠膽走

寄刀片

我去踢歐聯

斷腳啦仆街
走啦我
bye各位垃圾

食屎狗全家被狗屌

著幾號波衫好呢?

屌你老母牙夠膽走

寄刀片

我去踢歐聯

斷腳啦仆街

吊你老母 養吾熟
走啦我
bye各位垃圾

食屎狗全家被狗屌

著幾號波衫好呢?

屌你老母牙夠膽走

寄刀片

我去踢歐聯

踢你老母
無1億夠膽走
巴狗空難全部死
Barcelona are refusing to pay €50m (around £44m) for Benfica full-back Nelson Semedo. (A Bola)

Barcelona confident of £45m Hector Bellerin deal from Arsenal but line up Nelson Semedo as back-up option #arsenal
賤價咪撚賣啦
條25仔唔gur 就雪返1,2年

雲加會咁做 咁呢個似假yaya

買kxxxx,又用140m 追幻幻
呢個yaya 真係可能係假
雪佢老味 6年約45M
45M...當我地乞衣呀
雪佢老味 6年約45M

雪9佢啦
拎屁馬嚟交換ok
今年唔好放啦,你又重建緊
賤價咪撚賣啦
條25仔唔gur 就雪返1,2年

雲加會咁做 咁呢個似假yaya

買kxxxx,又用140m 追幻幻
呢個yaya 真係可能係假

企硬唔撚賣
b24: I want to leave
yaya: no
b24:plz
yaya: no fuck off
b24:i want to go home
yaya:ok see you London
b24:
yaya:
大家好來好去咪算囉
無謂浪費我青春
大家好來好去咪算囉
無謂浪費我青春

立即屌你老母
拎屁馬嚟交換ok

尼馬垃圾收鳩皮啦
一句講晒單換蘇狗
According to Spanish media outlet 'SPORT', Hector Bellerin has agreed personal terms with Barcelona as his former club ready a £45m bid.

Despite signing a 6-year deal in November, Bellerin is keen to move back to Spain and will meet with Arsene Wenger in the next week. (SPORT)

6年約
一係80m, 一係stay
依家啲價咁癲,今年出45m, 下年隨時60m, 畀我都唔會賣住

Yes,條老坑成日賤價賣人俾疤狗

自己又唔過去教
又成日放d人過去都唔知博乜
大家好來好去咪算囉
無謂浪費我青春

你叫巴塞俾夠一億,爺爺買埋機票送你返去
走啦我
bye各位垃圾

食屎狗全家被狗屌

著幾號波衫好呢?

屌你老母牙夠膽走

寄刀片

刀你老母
都呀
大家好來好去咪算囉
無謂浪費我青春

立即屌你老母

留底一隻腳先好走
大家好來好去咪算囉
無謂浪費我青春

立即屌你老母

入雪櫃啦冚家剷
大家好來好去咪算囉
無謂浪費我青春

立即屌你老母

入雪櫃啦冚家剷

就算吾走 下季刀要雪
養唔熟嘅屌
下年OX 正選吧
養唔熟嘅屌
下年OX 正選吧

佢個訪問咁講放風配合
唔係走唔走嘅問題,係6年約都賣得45m咁少,以後其他球隊買阿記球員都一定唔會比得多

當年亨利都賣得十幾m,已經嬲到不得了,唔知點解雲加賣人賣得特別平
仆街仔終於有接班人
唔係走唔走嘅問題,係6年約都賣得45m咁少,以後其他球隊買阿記球員都一定唔會比得多

當年亨利都賣得十幾m,已經嬲到不得了,唔知點解雲加賣人賣得特別平

Barcelona have offered Arsenal one of Rafinha, Arda Turan and Denis Suarez as part of any deal for Hector Bellerin [Metro]

都有d 垃圾source 話會加人換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞