【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇fb個kxxxxxxx 19幾個譯名仲勁過m子

索性叫Kxxxxxx算
https://www.youtube.com/watch?v=mkLyKMWPLa4

勁好丁喎好撚硬淨 用黎撚哥狗就正

3:00條友係咪叫佢過黎 之後比佢一下爆開左

咪話佢柒到喊

真心7
但好好J
成段片對面都飛曬落地
仲有個推左對面撞柱之後慶祝

護空門好熱血

睇佢咁踢法應該出年英超同殺卡一樣食咁多張牌

索性叫Kxxxxxx算

前面有手足話叫哥斯拉都唔錯呀
draxler comment係因為kxxxxxx係佢老死
不如draxler立即過埋嚟

索性叫Kxxxxxx算

咁撚on9
draxler comment係因為kxxxxxx係佢老死
不如draxler立即過埋嚟

佢應該唔會係英超西甲證明自己架啦

索性叫Kxxxxxx算

咁撚on9

阿靳

d 咩本土派咁快收晒派
阿靳

d 咩本土派咁快收晒皮
阿靳

d 咩本土派咁快收晒皮

???
我呢一世最錯係因為果陣睇過下本土論述 顧全大局撐過熱狗

too young too naive

呢個時勢已經冇人救番香港
虫泰點算???
套詭探又幾得意

香港去到今時今日已經無撚得救
香港人太鐘意自己人打自己人
而家一係走佬,一係認命等做中國人
The Arsenal fan saying he's spoken to Bellerin's agent, who denies today's Catalan interviews, may want to consider there's videos and pics.

Therefore, given there are videos and exclusive images of Bellerin conducting the interviews, it's safe to conclude they actually happened.

有阿迷不願相信

已經決定左走
依家所謂抗爭 都只係推遲多幾年比多d人走到
ACL Soccer‏ @ACL_Soccer
More of the pitch renovation at Emirates #afc #ArsenalFC

Turkey's Arda Turan has retired from international football after allegedly abusing a journalist on the team plane.
bbc.in/2qTLM66

已經決定左走
依家所謂抗爭 都只係推遲多幾年比多d人走到

有錢移民
不過其實唔係太想走,始終香港先至有屋企既感覺
雖然過幾年可能無撚曬

認左命了無能力走

過多幾年,個表應該見唔撚到阿狗
而家呢隊波又唔好睇,又廢又無聯賽冠軍,好難吸引到新fan

過多幾年,個表應該見唔撚到阿狗
而家呢隊波又唔好睇,又廢又無聯賽冠軍,好難吸引到新fan

USD 941
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞