【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Van Dijk met all clubs - Liverpool/Arsenal offered the best package. But he wants to move to Anfield because of Klopp. (@johncrossmirror)

爸B
賣Bellerin
Free sign Sagna一季
老野 45賣真係要仆街死
好閘難求呀

剛剛先免簽德國最佳左閘 一蚊都唔洗
老野?好閘難求?
俾少少尊重雲加

踢過英超未呀
一場都未呀
證明左未呀
咁後生六年約 摩納哥隻mendy都40m以上啦
我比尊重雲加但唔洗比你

多謝你提出文迪
正如好似曼城咁有錢都覺得文迪作為閘位唔值40m轉移目標
你可以話45m低
更加顯得你欠缺論據

你條柒頭知唔知咩叫not for sale?
賣Bellerin

唔撚係牙
又儲氣斬中
閘位賣到45m仲話低
知唔知右閘歷史最貴丹尼爾幾錢
有張伯倫做翼衛下可以考慮放比爾連

知唔知比比鳥而家幾多歲?
知唔知Dani Alves係幾多年前轉會,當年物價幾多?
知唔知Dani Alves當年仲有幾多年

比爾連夠冇丹尼爾級數啦
淨係識講幾多步幾多年約
唔洗睇能力咩
比爾連靠快就賣到45m仲話低
我冇話最後成交價要45m 可以再叫高啲
但係破得世界右閘紀錄既價一定唔叫低

XXX靠X就賣到XX m仲話低
我冇話最後成交價要XX m 可以再叫高啲
但係破得世界XX紀錄既價一定唔叫低

萬能key
閘位賣到45m仲話低

45m買到d咩

丹尼爾個轉會費幾耐之前買人睇歷史? 唔睇宜家市場?
咁雲加應該出返亨利個價bid 包皮

賣Bellerin

唔撚係牙
又儲氣斬中

會唔會打到佢嘔血
閘位賣到45m仲話低

45m買到d咩

丹尼爾個轉會費幾耐之前買人睇歷史? 唔睇宜家市場?
咁雲加應該出返亨利個價bid 包皮

唔洗咁認真啦,睇下userid先覆
賣Bellerin

唔撚係牙
又儲氣斬中

會唔會打到佢嘔血

倒掛護空門
條van dijk都60M

無睇開 其實佢有咩咁勁
次次一見到包皮都係諗起某會然之後先load到球員
次次一見到包皮都係諗起某會然之後先load到球員

Same

無睇開 其實佢有咩咁勁

穩陣 下半季帶住麻也踢都唔差

無睇開 其實佢有咩咁勁

中堅黎講算幾穩陣
6年約45m仲話唔低,
仲要俾少少尊重雲加,
真係笑左出聲

比爾連係咪好大機會走了

比爾連係咪好大機會走了

真人答你:係
閘位賣到45m仲話低

比爾連夠冇丹尼爾級數啦
淨係識講幾多步幾多年約
唔洗睇能力咩

萬能key

萬能到你最好搵到個位置係可以好似閘位咁
45m就破到兼可以話低
比爾連既質素賣到呢個價錢真係可以考慮
防守咁差勁
閘位賣到45m仲話低

比爾連夠冇丹尼爾級數啦
淨係識講幾多步幾多年約
唔洗睇能力咩

萬能key

45m就破到兼可以話低
防守咁差勁

YES 垃圾來
免費送俾疤狗,慳返人工算了

無睇開 其實佢有咩咁勁

中堅黎講算幾穩陣

Heading 好似爆燈
45m係咪破左轉會記錄
free come, 45m back home
wenger win
45m係咪破左轉會記錄
wenger win

踢多一兩年,等個市再升多啲先賣,到時真係過80M成交
閘位賣到45m仲話低

比爾連夠冇丹尼爾級數啦
淨係識講幾多步幾多年約
唔洗睇能力咩

萬能key

45m就破到兼可以話低
防守咁差勁

YES 垃圾來

差勁防守
45m係咪破左轉會記錄
wenger win

踢多一兩年,等個市再升多啲先賣,到時真係過80M成交

咁又不如再等多一兩年 升到100m先賣

比爾連夠冇丹尼爾級數啦
淨係識講幾多步幾多年約
唔洗睇能力咩

萬能key

45m就破到兼可以話低
防守咁差勁

YES 垃圾來

差勁防守

Defenders error係零已經唔洗信
對般矛失第一球咪輸佢失位成條右路俾人入囉
呢啲唔計error?
要直情傳俾對手單刀先叫error咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞