【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
TOP 死得未
覺唔覺得個靈魂人物死左隊組合先夠傳奇???
呢場戰爭太散修修唔緊湊

好廢

rainbow six囉,平嘅話依家買,你今日仲玩唔玩牙

你宜家買未 禾準備返去 今日挽牙
推得貢快以為簽左麥包皮 原來又大戰

簽左包皮應該唔係呢度推得快
應該成個波台都有post
呢場戰爭太散修修唔緊湊

好廢

可能買掛,你買咗先啦
呢場戰爭太散修修唔緊湊

好廢

PS4 定電腦
呢場戰爭太散修修唔緊湊

好廢

可能買掛,你買咗先啦

吊你牙 你買禾先買
呢場戰爭太散修修唔緊湊

好廢

PS4 定電腦

Ps4
呢場戰爭太散修修唔緊湊

Yes你反山示範下啦

想睇
法國會員名用A字開頭既刀特別低汁
米8=迷禾
A_millk=走數9

Congrats @arsenal on getting a €30m player for free. Absolutely gutted

04fans認為高路仙歷值30m🤔
呢場戰爭太散修修唔緊湊

好廢

可能買掛,你買咗先啦

吊你牙 你買禾先買

幾$想join
TOP 死得未

條女vip?
米8=迷禾
A_millk=走數9

比表弟add左ac 吾好嬲
米8=迷禾
A_millk=走數9

比表弟hack左ac 吾好嬲
Congrats @arsenal on getting a €30m player for free. Absolutely gutted

04fans認為高路仙歷值30m🤔

覺咋嘛
我夠覺耳和鼻值100m
TOP 死得未

條女vip?

比成千蚊企係到睇演唱會係咪on9
呢場戰爭太散修修唔緊湊

好廢

可能買掛,你買咗先啦

吊你牙 你買禾先買

幾$想join

5g
Meet Arsenal's new signing, Sead Kolašinac...

Fee: Free transfer
Signed From: Schalke
Position(s): LB, LM, CB, CM

Looks like a bargain 🔥

踢到咁多位
米8=迷禾
A_millk=走數9

比表弟hack左ac 吾好嬲

ok咁屌你表弟老母
爆post未
我整理好
Meet Arsenal's new signing, Sead Kolašinac...

踢到咁多位

aoc夠踢到前中後龍啦
講係咁講姐

踢到咁多位

雲加帶應該仲可以打多幾個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞