【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
希望今年簽到 Mahrez/Seri + Mbappe/Lacacette/其他一線前鋒 1前1中
燒山留低

其實如果真係有1億,mahrez +拿卡錫迪係最實際

而且風險好細,但爺爺可能真係諗住揾到個新亨利 all in,留返比下手都算係功績一件

麥巴比我尋日先同幾個阿狗同事9up完,以阿狗財力太冒險,一陣好似獌簽馬迪爾咁就柯撚

馬斯阿其實好勁
係俾2條友教到咁

我都仲覺得馬斯亞好勁
步大力雄
希望今年簽到 Mahrez/Seri + Mbappe/Lacacette/其他一線前鋒 1前1中
燒山留低

其實如果真係有1億,mahrez +拿卡錫迪係最實際

而且風險好細,但爺爺可能真係諗住揾到個新亨利 all in,留返比下手都算係功績一件

麥巴比我尋日先同幾個阿狗同事9up完,以阿狗財力太冒險,一陣好似獌簽馬迪爾咁就柯撚

馬斯阿其實好勁
係俾2條友教到咁

我都仲覺得馬斯亞好勁
步大力雄

佢本身係前鋒料
連孤寒慣既雲加都出咁多錢買佢 我信佢真係會掂 同埋錢個方面阿狗賺開既駛乜同佢擔心 又唔係我地比 買到1定j硬
https://www.youtube.com/watch?v=mkLyKMWPLa4

勁好丁喎好撚硬淨 用黎撚哥狗就正

好撚好J

唔似係阿狗會買既人
衝擊力好強

終於有個硬淨d
阿狗本身成隊都鬼佬版"東亞病夫" 咁

黎到阿狗就變啞仔dup低頭出波啦
面對皇獌 點解仲覺得會輪到我地買

雲加一早同左人老母傾啦

雲加一早同左人老母傾啦

簽人老母就可能得既

獌應該無機會
而家主要係睇佢信施丹定雲加+亨利
不如估下麥包著幾多號啦

獌應該無機會

一個碌魔咒攞2次歐聯 一個打20年冇歐聯今年仲要打歐霸
真係好易揀

獌應該無機會

佢想要正選就真係應該嚟阿狗 去皇同牙朗爭咩
又話麥包踢多季 又話國際賽期間考慮 姐係點

獌應該無機會

牙朗踢多兩年都收皮,過定去差唔多啦
或者去疤接美斯班
又話麥包踢多季 又話國際賽期間考慮 姐係點

即係著番條褲

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

佢專訪講左 要穩定上場時間
其實係睇下去阿定留摩
雲加又周圍bid
又想chok連鎖效應?

佢地都成日造煙幕

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

其實係睇下去阿定留摩

但球員想留多年

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

其實係睇下去阿定留摩

但球員想留多年

now or never

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

其實係睇下去阿定留摩

但球員想留多年

爺爺用錢撻佢老味

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

其實係睇下去阿定留摩

但球員想留多年

now or never

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

其實係睇下去阿定留摩

但球員想留多年

爺爺用錢撻佢老味

專訪都有講 錢唔重要 佢每日由老母車佢返去訓練

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

其實係睇下去阿定留摩

但球員想留多年

爺爺用錢撻佢老味

裙腳仔

獌應該無機會

或者去疤接美斯班

其實係睇下去阿定留摩

但球員想留多年

爺爺用錢撻佢老味

倫敦多iss 不了
疤開始做野
Alexis Sánchez remains a top priority for PSG, but the player has offers from Bayern Munich and Manchester City also. (Source: L'Equipe)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞