【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係咪要抛西瓜啊

唔係掛 賣比爾連 由青年軍打起左就賣返比疤

法比夠係咁啦,疤狗d方針係咁,青年軍既非主力就賣比其他球會,到打起左就會叫佢地回家

都唔係第一次

幫人練兵
唔係掛 賣比爾連 由青年軍打起左就賣返比疤

法比夠係咁啦,疤狗d方針係咁,青年軍既非主力就賣比其他球會,到打起左就會叫佢地回家

都唔係第一次

比爾連係疤打前鋒打得太柒完咗約,阿再free做返嚟

不過比比鳥真係自己諗,唔係雲加佢可能仲打緊u23周圍借出去,甚至已經解撚埋約,真係自己睇路,同佢同一年喺疤嚟個青年軍中堅今年都冇哂影啦,借完出去等賣
係咪要抛西瓜啊

ryo蛇起勢咁撚

佢應該依家逐場睇返bellerin有咩error,再拎出黎同你拗個stats唔準
係咪要抛西瓜啊

ryo蛇起勢咁撚

佢應該依家逐場睇返bellerin有咩error,再拎出黎同你拗個stats唔準

自己友通常撚兩下就算
鳩乙上水都無追住撚

成日咁有高見 扮打十個
原來van dijk都簽咗六年約

邊撚個讓右路
個陣先有隻搞事狗走出黎柒

叫老野淨係比條25仔做龍門訓練算鳩數啦
咁快死撚左
點尊重你啊 屌你老母
迷雲比d質素
扮假膠都做下功課

上個網都比人撚都咁 現實係咪失敗專家
afcstuff‏ @afcstuff 3h3 hours ago

Arsenal have made a bid for Real Madrid's James Rodriguez but it just below the club's valuation. [@Lexus7Sanchez via @JLSanchez78] #afc

蒙利爾預咗同哥拉辛拿斯爭位

阿仙奴左閘蒙利爾今季成為球隊重心,下季有哥拉辛拿斯來投,蒙利爾表示已準備好跟他爭正選位置。

31歲的蒙利爾今季為阿仙奴上陣35次,是球隊的重要球員,不過下季有同樣位置的哥拉辛拿斯來投,令蒙利爾的地位受到動搖。

不過蒙利爾表示仍會繼續在阿仙奴爭取機會。

「我在這裡很高興,並感到得到雲格的重視和信任,我仍有兩年合約在身,而且可能會續多一年,我知道足球世界轉變得很快,但我的心在倫敦,我會繼續在這裡拼搏。」

蒙利爾在2012-13年球季由馬拉加加盟,今季只能助阿仙奴取得聯賽第5,下季缺席歐聯。

對於爭前四失敗,蒙利爾表示其實球隊今季都算成功,至少在最後贏得足總盃。

希望佢唔會趺watt, CB同LB都踢得
Breaking News: Manchester City closing in on Southampton FC left-back Ryan Bertrand (27) for £25m. [Sky Sport]
afcstuff‏ @afcstuff 3h3 hours ago

Arsenal have made a bid for Real Madrid's James Rodriguez but it just below the club's valuation. [@Lexus7Sanchez via @JLSanchez78] #afc

簽呢件…

阿仙奴左閘蒙利爾今季成為球隊重心,下季有哥拉辛拿斯來投,蒙利爾表示已準備好跟他爭正選位置。

31歲的蒙利爾今季為阿仙奴上陣35次,是球隊的重要球員,不過下季有同樣位置的哥拉辛拿斯來投,令蒙利爾的地位受到動搖。

「我在這裡很高興,並感到得到雲格的重視和信任,我仍有兩年合約在身,而且可能會續多一年,我知道足球世界轉變得很快,但我的心在倫敦,我會繼續在這裡拼搏。」

蒙利爾在2012-13年球季由馬拉加加盟,今季只能助阿仙奴取得聯賽第5,下季缺席歐聯。

對於爭前四失敗,蒙利爾表示其實球隊今季都算成功,至少在最後贏得足總盃。

夢貴贏經驗 同埋波底都應該好過大隻仔
ryo蛇撚狗咁撚
A乜春 渣GA
2014 EC JAMES 勁到
ryo蛇撚狗咁撚

有女比你屌 唔同唔屌咩
人型豬 玩具 有得玩 唔玩牙

夢遺轉踢左中堅啦
Breaking News: Manchester City closing in on Southampton FC left-back Ryan Bertrand (27) for £25m. [Sky Sport]

平左咁多
近呢個年有幾多單免費收購係好野

查馬克

近呢個年有幾多單免費收購係好野

查馬克

人唔笑 狗…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞