【Welcome Kolasinac】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXVII

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如果買到seri個中場可以點放?我覺得seri搭xhaka幾好 seri睇落比較上腳 串連進攻又幾好 xhaka就可以踢後小小 做多啲分波/長傳

我同意
2個瘋狂長傳
Seri 打前d xhaka 打後d

Ramsey > all
如果買到seri個中場可以點放?我覺得seri搭xhaka幾好 seri睇落比較上腳 串連進攻又幾好 xhaka就可以踢後小小 做多啲分波/長傳

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

呢三個是但一個打後備都好似浪費咗小小 但我prefer seri係因為佢串連進攻好似比較好

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

中場貢多人仲買中場即係要賣貢啲人走啦

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

難道你覺得藍斯Xhaka run順左 會拆散?
上季用左接近一憶英磅去買人
今年又有成憶幾,就算洗晒,相信下年又有成憶駛

而家應該真係富起來可以玩d敗家野
阿狗根本今年一定要all-in
如果燒山走 阿狗又會變返重建期 根本搵唔到同級數既人肯黎
而重建期 雲加都話唔會想再玩
而且雲加個名都唔似十年前仲有早幾年不敗奪冠 打入歐聯決賽支持住
今年唔豪花豪洗 留住燒山
好彩就會變成利物浦 等個10年8年高普會黎
唔好彩分分變列斯聯

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

中場中有兩個位,但得三個人,藍斯夏卡Elneny,有需要買多個

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

中場中有兩個位,但得三個人,藍斯夏卡Elneny,有需要買多個

高基連

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

高基連

呢個真係唔太夠班

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

99連
牛奶
卡叔
話雖卡叔可能下半季先出得返
但仲有兩件係到
買多個就要清一個走喇

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

99連
牛奶
卡叔
但仲有兩件係到
買多個就要清一個走喇

牛奶囉
佢又唔想做後備依家應該又賣到兩個錢

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

99連
牛奶
卡叔
但仲有兩件係到
買多個就要清一個走喇

牛奶似賣啦
卡叔又係成日傷
差個人頂沙卡個位
99連無創造力頂唔到

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

99連
牛奶
卡叔
但仲有兩件係到
買多個就要清一個走喇

牛奶似賣啦
卡叔又係成日傷
差個人頂沙卡個位
99連無創造力頂唔到

最緊要買左麥包先搞其他人
等我地射舖勁
https://www.youtube.com/watch?v=mkLyKMWPLa4

勁好丁喎好撚硬淨 用黎撚哥狗就正

好撚好J

唔似係阿狗會買既人
衝擊力好強

終於有個硬淨d
阿狗本身成隊都鬼佬版"東亞病夫" 咁

Seri都好多長傳
憑該Xhaka+藍斯
Seri+埃及 後備

點會咁貴買後備

99連
牛奶
卡叔
但仲有兩件係到
買多個就要清一個走喇

牛奶囉
佢又唔想做後備依家應該又賣到兩個錢

應該真係 得99連係純防中 應該唔會賣 一係埃及一係牛奶

其實都幾唔捨得 ccc同牛奶仔
99連既作用係激活對手球員 唔出巧過出

Yes 最值得賣係佢

Yes 最值得賣係佢

到賣左99連去第二到打起左又會想人回家
尋晚半夜講咩玻璃心心太軟個啲是咪狗來
btw我都覺draxler廢了
成日睇99連一出黎幾分鐘就食牌
其實都幾驚
雲加又周圍bid
又想chok連鎖效應?
希望今年簽到 Mahrez/Seri + Mbappe/Lacacette/其他一線前鋒 1前1中
燒山留低

其實如果真係有1億,mahrez +拿卡錫迪係最實際

而且風險好細,但爺爺可能真係諗住揾到個新亨利 all in,留返比下手都算係功績一件

麥巴比我尋日先同幾個阿狗同事9up完,以阿狗財力太冒險,一陣好似獌簽馬迪爾咁就柯撚

馬斯阿其實好勁
係俾2條友教到咁
希望今年簽到 Mahrez/Seri + Mbappe/Lacacette/其他一線前鋒 1前1中
燒山留低

其實如果真係有1億,mahrez +拿卡錫迪係最實際

而且風險好細,但爺爺可能真係諗住揾到個新亨利 all in,留返比下手都算係功績一件

麥巴比我尋日先同幾個阿狗同事9up完,以阿狗財力太冒險,一陣好似獌簽馬迪爾咁就柯撚

馬斯阿其實好勁
係俾2條友教到咁

雲高爾先係伯樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞