[露營師] 第24個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
試過瞓覺果時隔離營播印度歌(真係兩個印黎)
勁好瞓 有野狗響門口摷垃圾都唔知
攝影台世界第一
巴打粣POLE邊度買?
燈POLE
有冇師兄可借Backpacker vip
旺角 Aeon $12店
旺角 迪卡儂
深水埗電子特賣城

可以平價買齊9成accessories
有冇師兄知道Trangia 25可唔可以放係Gsi 隻8寸pinnacle煎pan上面?
想問下有冇人用過zane arts?
開咗季玩緊啦
未開季 遲啲先
未收過爐
年中無休
係咪想問個煎 pan 放上 trangia 25 個爐上面?
個風檔唔係25-27都一樣尺寸既咩?
我意思係放喺trangia25成個cookset下面,因為個風擋又係圓圓地,個煎pan又係圓圓地
我上網睇佢兩隻大細係唔一樣,去實體店又無sample睇
有冇考慮去另一間鋪睇?
lm

Outer material: 100% Polyester, 3000 mm, PU coated, seam sealed
Floor: 100% Polyester, PU coated, seam sealed
Poles: Fiberglass 7,9 mm
Dimensions: 120 x 230 x 90 cm

有無人知high peak呢款營好唔好?見佢幾輕幾吸引
又一年,HMG大概幾時有sales
旺角aeon係咪footlocker嗰間?
我行過12蚊店 冇露營野賣喎
我都唸緊點砌個cookset 好
25/27又難揀
HA / UL 又難揀
Non stick 又痴底
好似好多人都推gsi咁

有冇巴打分享下自己個cookset
之前買左啲垃圾cookset,啲煲都還可以,但個煎pan真係用一次嬲一次買左個gsi 8寸pinnacle 煎pan真係無得彈,好舒服但就未諗到點砌埋淨低個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞