[露營師] 第24個Post 睇晒#1 無痕山林同頭一頁 屙完屎記得拎走埋D廁紙

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
揀350再視乎氣溫加bivy or liner
簡單嚟講係凍就著衫 熱就除衫 天氣凍可以加外套同底衫或者羽絨外套訓 總好過你用450除哂衫都仲覺得熱
完全同意
350 450之間個差價可以考慮買sol escape/sts thermal系列
香港真正凍時間太少,350全能好多
本身有dreamaker 5,見moonlight5幾靚有d想買
每年得嗰十日八日寒流 會唔會個幾日去露營都成問題倒不如買個弱啲 使用率高啲無咁浪費 反正可以著衫 買多個bivy平時十幾度都可以單用
買啦 無買到咪一直心思思 露都露得唔爽
舊睡袋留嚟當spare借比朋友 連續第二生命
爆開當被同朋友孖鋪
你怕熱🤔咁怕唔怕凍先?
ching講中曬三者真係冇共存
過千真係唔掂
REECHO全黑個隻睡袋有冇評價
應該唔太怕 前幾日轉涼 出街著短衫覺得舒服
咁我買350 進可攻 退可守
我本身都有個迪記
真係好撚大舊
諗緊好唔好買個壓縮袋壓一壓睇下會唔會好d
定直接買個新睡袋
政府營地有人捉?
有啦
而家599G 全部營地未開
基本上同你去PARTY ROOM 一樣睇下你好唔好彩
想問直入邊爐氣爐頭有無咩推介蜘蛛爐大貨11月尾先返,睇下有無其他選擇
運嚟香港要集運?
Kovea? 如果你會有snowline枱嘅話 可以幫張枱換爐頭專用塊板
Thx Bro, 我都睇睇350DX了
係咪要kovea expendition 先放到落個塊版?
諗住遲d 會買snowline l5
郊外地區就有人捉架啦沙灘都捉啦
簡單上網search依幾款都得 可能仲有其他 你可以再搵搵
Snowline Fire Boom Stove
Snowline Portable Hose Burner
Kovea Expedition Camp1
Gasware Power Hose Burner
買個新啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞