BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
toyz既心情係點
Chovy難打d定官司難打d
可能係唔想打chovy先爆bp轉打官司
Doggo搏哂命carry先行到呢一步 唔係一早返左歸 點知最後俾條撚樣搞死
丁特都應該蝕到入肉
一樣咁難
Byg之前小組個幾場d賠率都好熱下,真係有理由懷疑打假
Pk 打中路
冇帶哈士奇去 冇得換人
丁特去之前已經講話帶多個人太貴
所以唔會帶太多人去
諗諗下其實有可能 而家死都唔向丁特道歉 係咪就係揸住丁特痛腳
酒桶一改即刻變咗廢人
其實丁特幾慘 比咁多錢去養戰隊

爆料條友好明顯針丁特 佢補補補補補既資料都係咁針丁特
好耐以前真係幾勁 好睇在有技術又串嘴
佢有咩所謂 msi同埋世界賽個表現起飛啦
msi對上頂級隊伍都可以分庭抗禮 第一年打職業比賽就4強 做埋最佳新人
中野meta仲可以搞到對面3ban下路但係依然阻止唔到佢場場虐菜 就算對手係外卡 可以做到咁真係好恐怖
佢先18歲 第一年打比賽 lck lpl嘅中上游隊伍都或者會收佢 呢段時間過咗佢就happy架喇
咁又唔係咁講 企係世界舞台既機會一年得兩次
同埋咁細個應該好想同班同聲同氣既隊友一齊沖
個人希望佢留低係pcs 唔好去lol
佢有咩所謂 msi同埋世界賽個表現起飛啦
msi對上頂級隊伍都可以分庭抗禮 第一年打職業比賽就4強 做埋最佳新人
中野meta仲可以搞到對面3ban下路但係依然阻止唔到佢場場虐菜 就算對手係外卡 可以做到咁真係好恐怖
佢先18歲 第一年打比賽 lck lpl嘅中上游隊伍都或者會收佢 呢段時間過咗佢就happy架喇
個人希望佢留低係pcs 唔好去lpl
大把選手去到22 23歲先會考慮退休呢個問題 佢仲有幾年可以玩
後者嘅話 係嘅 咁我就唔知doggo點取捨喇 聽講好似連佢最frd嘅亮都有份
我覺得咁樣搞一搞都幾難會留 前有toyz後有茂安 garena到而家都仲係代理緊台港澳lol 佢留喺pcs真係等於放棄自己個生涯更上一層樓嘅機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞