BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
燒給你
其實佢個fd點解突然要出賣佢
自首都罰咁重
可能輸得多
真係on9仔自斷前路
打完世界賽
無論成績點都好
之後係個圈子入邊撈多幾年
最後退役跳出黎做全職steamer已經夢想成真啦
依家一下冇晒
或者佢個fd 傳左比其他人認屎認屁
講真掛住個前職業選手
入過世界賽已經易過其他人起頭啦
當然最後做唔做到全職打機
都係睇個人
丁特最新回覆

今天是個艱難的一天,無論是賽場上或賽場外。

後續一切會按照RIOT的規矩走,若可以繼續打我會要求團隊打完全程的比賽,不能讓所有人的心血白費,對茂安的懲處等比賽結束後再說,暫時不影響團隊的心情。

至於開假帳號影射我早知涉賭還包庇的人,你手上一定有證據才敢這麼說的吧?請你拿出來,我會給你新台幣一千萬。
茂安賽前透漏可能會選球女跟賽勒斯,但今天一場都沒選所以你賭盤輸慘了吧?現在應該很缺錢吧?一千萬在眼前你趕緊發個文就能拿了呀,如果你拿不出來的話是不是可以請你在同樣的平台發文澄清致歉呢?

不過我看你打字一副沒讀書的8+9樣,估計腦子沒長好也沒什麼擔當,我建議你趁年輕身體還行,乖乖去打工存點錢養老,不要再靠賭博騙吃騙喝了。

最後,此事件仍在調查中,所有的證據在調查後都會公開,包含茂安的朋友們我認為都已涉法,會盡力把他們全部揪出來,我不會包庇涉案選手,但也不想讓其他成員的心血毀於一旦,如何找到那個平衡點我想永遠不會有答案,所以只能在此向失望或者憤怒的各位致歉,也許明天涉賭的選手會上場,也許我們的隊伍將失去繼續戰鬥的希望,無論如何,我只剩一聲抱歉,對不起。
toyz 復仇記
我覺得dinter 個心應該都好撚攰 今日咁撚勵志 突然之間爆單咁嘅嘢出嚟 影響團隊士氣 見到隻狗咁撚carry 這中路喺度搞鳩 都幾撚慘
最慘係又唔係中路carry
但佢係到搞事
成隊得隻jungle 正常同ad勁
隻sup都廢到仆街
覺得茂安純粹on9
jg除左最後搶巴龍,唔覺有咩用
Husha 廢咗咁多場喎
得亮一個係正常人
丁特呢d 人遲早比人買起橫屍街頭
搞到外圍呢d 已經係有勢力人士
仲要搞撚到人地成隊收皮
笑死 係咪睇太多電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞