BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
watchpartied ~20 hours of this team on my stream over the last 4 days and cried when they lost and also cried when they won, do I just not watch tomorrow's games or do I go for another long cry? how could someone do this.......... 我在過去四天開實況觀賽派對,看了將近 20 小時的 BYG 比賽 他們打輸我也哭,他們打贏我也哭 我是要直接不看今天的比賽嗎?或是選擇去看然後再大哭一場? 怎麼有人能做出這種事......

pcs主播姐姐
我琴日會唔會哂時間睇人打假賽呀我屌
byg今日幾點有比賽?
上面幾條友話踩自己人就係華人劣根性
佢地自己真係人版

個個賽區都有既都屈落人種到,戇鳩到
正路都係7點
真 佢老婆自己都有講平時冇開直播嗰陣溫柔好多
又係呢啲
唔係唔比屌 係華人地方都真係要死踩爛踩
冷嘲熱諷 踩到你係地底泥咁先得
明明又好想你贏有時都睇唔透
可能真係劣根性
有無ig
上路pk 中路亮 ok
想佢贏 但真係好廢呀嘛
你有冇睇husha屎忽痕入對面野區送埋上既人頭
真係基本鑽石場都唔會咁
冇 係ptt見到
抵撚死支那化既死台狗
reirachuu
kino都幾好

幾場amumu atm
玩得廢俾人屌其實都預左 但係如果真係支持既
講10句說話試下唔係10句都係屌 留返一句講聲加油都唔係好難姐
假賽未至於 茂安應該係放料自己會揀咩英姐
同埋佢(職業生涯中)最後一場雷茲都唔錯
典型連登仔諗法 斷正有哂圖都可以死口唔認
傻仔 出黎社會有腦小小都知唔可以留字紀錄 voice message都盡量小
咩叫鑽石場都唔會咁?
你意思係你上去都打得好過佢?
定係你覺得打野連鑽都無?
係 真係睇到就黎中風
上路一係2lv比人stack waive dive
一係2lv比人打tp 仲要下下已經係counter pick
然後5,6分鐘husha就會invade
跟住上野無啦啦死撚哂
但係好多人係開波前已經冷嘲熱諷
真係想你死咁
現實世界唔係咁運作架on 9 仔
非道德撚 但係作為pros
不論咩手法去牽涉到賭盤都不能接受
仲要世界舞台 唔講賭盤 你透露bp都唔尊重隊友啦
其實你咁樣出廢根都贏到你上路
Chovy數據嚟講根本就係世一
點解唔俾返亮打上路 輸少條線
Doggo Kino都未必打得贏Deft Vsta
咪同班黑驚想法一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞