BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
如果只係一個路人 起黎冇乜意思

已經有賽果
咁on9累死人仲唔捉出黎屌到仆街咩
丁特fb
B/P呀
唔係賭首殺 首龍
除非佢係做B/P位
唔係佢都係得個噏字

賭就唔知合唔合法啦
如果網上賭外國波犯法
咁全球都好多人犯緊法
佢講個時未有公告 冇中路替補有得打既都會搵個人上去打既
https://www.youtube.com/watch?v=YRVO1DQmsPY
館長話唔會告byg
仲諗住幫丁特
你咁嘅思維
香港賭馬都唔犯法 雷神叫佢老婆幫佢長賭搞掂啦
Dinter自己上場,清起來!
大佬佢係落場打果個 bp 就算唔係佢負責佢點都會參與
而家唔係講佢犯唔犯法 係玩乜比賽禁選手賭都係常識嚟架啦
香港同台灣賭外圍都係犯法
外國好似係合法既
咪係,我當賭對面食唔到食第一隻兵都唔啱
有份打就有影響啦

佢同隊友/教練講既野都影響到
同埋有份打 唔接觸得相關賭博係常識啦下話
佢仲叫人唔好買咁大
樓主係弱智
順便查埋第一場嘉文 係唔係都係特登pick
你po 實況係冇意思
如果真係日日家暴,會過左咁多年都冇離婚?

https://youtu.be/QR-A4f-AVOY
我估佢哋應該無落注

唔係唔會咁on9唔删記錄

但真係好弱智

今次DOGGO更加走硬
除左第一個,大把出名streamer都有後兩個性質啦,講黎都多鳩餘
你一路都係用緊你自己既理解去判定係咪賭
仲拎股票市場理論搬去運動競技度
佢有份打 bp佢就係有份參與 bp係全隊
唔係淨係教練 咩叫得個噏字
連最後㩒ban pick 邊隻英都係係選手手上
有講高機率邊隻 仲要佢唔好買咁大
已經係涉賭啦
網上賭波 馬會正確渠道咪唔犯法 外圍咪犯法
球員自己比料就一定係犯法+大忌
加埋頭幾頁睇到果個咩死唔比人睇部手機就冇事
兒登真係好多弱智冇邏輯仲以為自己好撚醒
聽日咁都唔0比3柴犬下年應該fatfat
特哥不如搵老友花輪出山啦

花輪站樁法師點都勁過maoan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞