BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
玩坦做工具人咪得
卡瑪、山羊等得
係頂唔頂得住chovy跑線支援既姐
點會諗到呢家咁佢地計劃正常應該maoan點廢都唔會換走先唔會帶
今晚應該玩卡瑪 魔甘娜 馬爾哈哈呢d保隻柴犬打4保1
條片有冇backup?
代表英雄 amumu 蒙多 達瑞斯
係特別事先可以用到緊急果個名額 好似要死人冧樓先會批比你用
好難
上中野完全唔同水平
有冇諗過咁樣爆出黎 佢死口唔認
就算最後真係真係告唔入
其實佢都係會玩完

點會入唔到account就冇事
你當人地on9咩
Sorry 唔係用自己理解判定
運動競技有哂rules有哂regulations 白紙黑字寫到明
唔係用你同我既理解去判定

你一路都係講緊個結果
佢最終冇pick到球女同賽勒斯
所以只係鳩噏
運動競技只忌就係有份打/有份踢去比料
你有個動機去同人講高機率pick咩
仲叫人唔好買咁大 已經係有問題 明唔明
如果我同你講高機率pick咩 就係鳩噏
有份打既同你講就唔係鳩噏 係涉賭

從來冇講過係唔係犯法好重要
係答緊你點解係犯法
咩係香港生活小心啲真係唔知你做鳩

證據有哂 成件事大路都浮哂出黎
Riot都回應埋 咩叫大家都係聽下人噏
用埋哂啲小學生語氣講野
得啦得啦你最勁啦呢啲 真係好好笑
在9日早上6點45分,《英雄聯盟》世界大賽官方推特也發出聲明,表示茂安因在賽前提供資訊給朋友賭博下注,違反官方禁止賭博的相關行為,茂安確定被停賽,剩下的等調查結果出爐後,再行決定要如何懲處。

俾人捉到同朋友講「大機率選到邊兩隻英出場,不過唔好買太多。」
唔通成功出到個兩隻英就有事,出唔到就無事咩
作為一個LOL選手有份參與 Riot唔捉就奇啦
唔係話咩丁唔丁粉 係單純尊重佢對自己產業既支持 搞到叫有聲有色
第一年組隊 就打到世界賽 同埋全台班 對自己人大力支持

俾條撚樣一野搞散左

正如香港人都支持本土歌手廣東歌啦
屌你仲以為係波台贏波驗毒post
點知原來係真
柴犬lpl 見
Pk呢個時候諗緊咩
S2-S3時期佢應該係全世界最強中單之一
諗緊pick咩好
如果出左必中料就唔會爆出黎啦on9
pcs都無好嘅上路可以換邊個
聽日咁都唔0比3柴犬下年應該fatfat
好難
上中野完全唔同水平

未開打前其實就預左小組就要頭2先穩晉級
小組第2打對面3,4 冇得輸啦

小姐第3-4 要打對面第2(中韓) 好難贏

佢地最後小組得第4 打贏gs呢個bo5 已經完成任務
而家好似就係唔中先俾人爆出黎
台灣電競圈呢排真係好熱鬧
丁特講左PK話自己完全唔識打中
叫小亮去打啦
人已ban 理撚得你點吹
唔使知過程,已經有結果
J4 main w 副e 保狗仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞