BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
帶埋艾莉 一定好撚勁
小亮既話中路ire 諗唔到仲有咩 凱能?
成日話咩死口唔認就冇事
真係阿Q到
講到好似番學比老師捉到唔認就冇事
而家係有哂證據 入唔到你account
但人地account有記錄呢
真係好鬼好笑
仲有你講果啲登入方法
真心講 識呢啲野 唔洗打機啦
其實chovy vs moana
同chovy vs autofilled mid都冇咩分別
其實講我發夢夢到用球女打爆chovy會唔會冇事
然後利申:只係發夢,唔一定真
一嚟唔係gs嗰場,二嚟仲有得兜
嗰張cap係9/3 唔係尋日果場 應該有中
TSM 係NA被人笑得少?

搞唔起咪有你呢種人囉
柒少陣啦
好似係10月頭嘅資料 應該唔會係尋日嗰幾場

咁多年除左s2 台港澳賽區有邊年係打得好
明知冇乜錢賺 純粹係發掘本土選手 仲要掘完大機會比其他賽區高價撬走
打手真係求打個和既情況下
都肯掟錢落去支持呢個產業 淨係呢個心都值得respect啦
本身台灣個班酸民講野都唔撚經大腦 風向吹去邊就擺去邊
最後讓2追3班人未死返哂入佢老母個閪到囉
KINO都有叫有料...
有料我只服狗 其他真係對比其他選手差好多/表現得好差... 狗真係好慘
宣布左禁賽啦
如果佢冇提及落注個d 用你呢個講法可能會冇事
Kino都有料 佢打bo前隻靈嬰個個都話係為左臭丁特先簡
即係要無條件呵住tum住先叫支持?
個兩場真係值得比人屌翻歸
死法神奇到以為打緊假波
而家冇啦,因為個中路,成隊都洗唔甩
印象流?
Kino 都叫有料
全隊最廢咁濟wo Ching
其他賽區咪一樣俾自己人笑
未聽過NA=near airport
上pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞