BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
一早訓左啦
知閪世界發生咩事
問個問題 如果亮冇賭byg 但係有賭byg以外嘅賽事算唔算違規?
Lpl大把隊肯要,入圍個幾隊未必有需要換ad,ig jdg,呢d一定想買
liang都係個DC gp出出地事喎,要教練自己落埋場
丁特可能都有買
應該都算
私心想佢留pcs,但係去高強度賽區先可以發揮到實力,佢係需要出去磨練下

屌你老母簡茂安搞鳩我柴九
因為唔知你同其他隊咩關係 好似踢波咁做左球員就唔可以接觸任何賭博
想佢留PCS 正皮
想佢去LPL發展 負皮
嘩 咁亮都有啲難甩身 金翅仆街鳥
但佢講過唔會去lpl
真心咩當年電狼時期betty都係勁到傻,跳左過去lpl,結果愈打愈梅,連佢依家打緊邊隊都唔知凳,lms過去lpl打得起既暫時都係得蛇蛇同fofo仲有karsa

我覺得柴犬依家最多同betty喺電狼最好個個時期差唔多勁,當然亦有可能佢勁過betty好多,隊友封印左佢實力
咁就好 可能佢用另一個角度睇
丁特有心整隊人馬
一下收咗佢皮
仲要係讓2追3
雖然下場打hle差唔多輸硬
但柴犬語言能力唔高,我見佢英文採訪都要翻譯
其實唔一定要去lpl啦,佢之前都有講過話暫時唔考慮lpl
去lcs lec 都好呀 不過佢啲英文搞唔掂
割完toyz 就比人爆
屌佢老母 簡茂安而家唔淨只搞到隊友同老闆
仲要隨時搞臭埋pcs個朵
其他pcs出黎既選手點算
短期內都會背負住打假賽區出黎既選手呢個污名

唉 希望聽朝起身係集體炒車啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞