BYG茂安賽前開賭盤 特登揀某英雄

844 回覆
212 Like 10 Dislike
但PSG 外 茂利PCS 實力已經係算高
Jimien 外冇一隻中路ok
買佢就等於係兒個post是旦買一位師兄無分別
都係畀人炒0-6 廢到笑
中路邊個上都畀人打穿㗎啦叫HLE上路唔好諗住自己可以carry,好好地混分算把啦
PSG打DK都輸

BYG fans其實有咩理由覺得自己贏到HLE

Morgan打得幾咁垃圾 隨時都打贏火龍

LCK水平垃圾上vs PCS 一線上

都有分別㗎
Chovy單線打穿全世界mid lane
出替工絕對等比人SM
話佢家暴老婆,兇個仔嘅唔該自己睇下佢同佢老婆個YT先啦
https://www.youtube.com/c/Toolbox003/videos
(003個channel)

https://www.youtube.com/watch?v=Pp3CtaZ1i34&ab_channel=%E7%B5%B1%E7%A5%9E%E5%A4%A7%E6%88%B2%E9%99%A2
球女代指奧利安娜係台港澳區共識啦
唔會咁反智掛
DK同HLE兩樣野黎架喎
DK果陣都係世一世二
HLE係beatable
但byg呢幾日既表現應該係冇可能
得showmaker同到chovy 55開
faker打chovy都有啲吃力
你叫個自動補位嘅上去打 15分鐘爆2塔啦
雷火
依家都冇人知究竟係點流出條傻仔周圍開心share,班賭仔分分鐘又同埋自己fd開心share

仲要開埋個dc gp傾賭,保密做到咁差,俾咁多人知道左流出有幾出奇,一定要輸左錢先流出咩

平時得罪人,睇唔過眼玩外圍,單純食花生想你仆街,講真要做你就做你
其實真係chovy 隊嘢 上路都係洞黎
n弟
咁你做咩人身攻擊先?
你都識講唔係同你討論緊啦
唔駛成本屌完人
又想全身而退
Kino有鋪打巴龍佢唔搵對面jungle出嚟
走去捉人地上路
結果比偷咗巴龍
東山
有冇條女ig?
唔係笑死咁簡單 韓國網民好撚恐怖
J圖上網搵就有啦
問條女ig關咩j圖事 想入去睇留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞