櫻花樹下大爆料

1001 回覆
2340 Like 76 Dislike
因為人地鋪頭冇出黎話告急囉假鳩
你唔好以為你自己係正義之師先得嫁
你咁撚博愛 不如救下新北江其他就執果堆啦
屌你老母 係到玩博愛 時勢你都未撚識分
你條傻鳩
告急就可以換大鋪 頂死自己友 呢d手法係有問題 但另1間自己唔告急的話就無計了 都係個句啦 除非黃店名單除名 否則照幫襯
你收皮啦 撐左成個post好肉酸呀
都係果句
你咪繼續平庸之惡
最撚憎大愛撚 屌你老母人地多錢到搬鋪睇唔撚到咁 話人批鬥黃店
就黎執果堆就當睇唔唔撚到 呢D大愛撚係睇佢地打果段野難聽過粗口
但另1間自己唔告急的話就無計了

你真係智障
所以如果佢唔改善所謂公益金制度 康師傅綠茶 我個人係唔會幫襯住 至少比重會以其他黃店為考慮先 如果名單除名 會直接黑名單佢
自己唔告急就冇計?你係咪傻撚左阿
你自己諗下啦 依家立法會議員選舉阿 個個都玩告急阿?
如果人地出post話告急 你就咪成副身家拎出黎阿 唔係就收皮啦 係呢到玩大愛
人地樓都買埋車都買埋 可以點改善
你預佢賣樓賣車捐出去?
唔記得轉account?
又話黃店唔除名會照幫襯
岩岩仲諗住覆佢,原來on9仔黎

https://www.hottg.com/Central_5DN1L_HK/7371/en-US.html

入邊有句真係講得好

"其實所有黃店都需要手足支持,不過以上既黃店好需要及時雨。請記得分散投資,有時黃店無出聲,都係為左留返告急既機會俾其他黃店。"
見到呢d傻鳩真係登佢老母可憐 生個弱智出黎
咁無告急就無計嫁啦 濫用告急固然可恥 但唔用告急之後汁左再由他人口中話人就變得可笑 我每次去親北江 每間黃店都必定幫襯一次 略盡綿力 至於時勢 係唔係要投共
咁你都要批的兇狠d 唔好留手啦
大家咁話啦
你智障得黎又大愛
大愛智障
睇到你呢句濫用告急可恥 已經唔洗再點應你個弱智
人地濫用告急 變相係咪等如害撚左其他黃店阿
你老母生左你個弱智出黎 真係好可悲
幫人投票有優先次序同量力而為 從來都係告急優先過唔告急
你不如去投啦 投胎個投呀
黃圈出左你啲智障都真係幾修家
你一日平均食3餐 一個餅係咁多就係咁大
如果你咁都唔明 建議你收收皮 因為弱智真係唔係個個包容到
黃店除名的話我諗要調轉頭賣樓賣車啦
原來分身引戰唔敢回
我都唔記得自己講過唔除名都會照幫襯 但呢一刻的我係除名就唔幫襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞