櫻花樹下大爆料

1001 回覆
2340 Like 76 Dislike
hello
仲執著於除名 咁撚臭爛屄嘅一間嘢你都可以用個咁戇鳩嘅理由繼續食

唔怪得好似瘦咗啦 食屎實瘦 呵呵
唔怕啦 網路上出得文都預左 呵呵
係 睇錯咗做adrian 唔好意思

但係你都好似覆錯咗?
咁你老婆知唔知你咁大愛 呵呵
唔係想批鬥你 但你想法真係太弱智
佢賺緊既錢 係揮霍係自己身上 你都覺得冇問題
佢告急 你話佢係用個機制幫自己賺錢 有冇諗話人地係立心不良?
真 如果有突發事故需要大筆資金先叫告急

櫻花樹下嗰啲 叫屌你老母冇人食就封笠

罰$50公益金 好似肥翻 呵呵
其實我無幫襯櫻花都好耐 自己煮野食多 對上一次食天天 真心好食 如果d燒味可以再熱dd就完美
康樂中心,那是摸摸茶摟..?
  你以為我們中國人會為了錢幫你汙辱女性嗎
日:我的意思是
星:蛤,還要我們幫你找女人?混你的帳
  為了懲戒你們小日本鬼子這麼好色,多罰2億
日:我沒有好色
星:不好色怎麼拍這麼多A片?
日:不是我拍的
星:你沒有拍過,你總看過吧?
日:是是是
星:再罰2億
  當年你為什麼要打我們中國?
日:不是我,是我阿公
星:代你阿公罰2億

星:當年南京大屠殺,你有沒有份?
日:我還沒有出生阿
星:這麼晚出生,多罰2億
  為什麼你們小日本鬼子要搶我們的釣魚台?
日:我不是日本人
星:那你什麼人
日:我是我老媽跟洋鬼子生的
星:你是個狗雜種,狗雜種學人家談什麼生意
  多罰十億
又轉出嚟了 15分鐘前 只要唔喺mee除名都會繼續幫襯 呵呵

adrian係咪怕食櫻花員工餐俾人點相 呵呵
adrian定師傅
支持啦 一開始就老實講咪冇事
我老婆都話留意到佢地轉哂淘寶野 同d野難食左
希望你明咩叫雪中送炭 咩叫錦上添花
你覺得佢立場係黃 可以再幫襯 冇人阻你
只係餅就係咁大 唔會有人一日食廿餐 你明就明 唔明就算數
唔緊要 自己人討論下岩的 我都會檢討下我自己
公益金
竟然
有冇料爆 係咪中學食飯扮冇錢走數嗰啲撚樣
你咪誹謗 人地日本直送阿
連康師傅都係
你係咪錯上錯....
所以我都會檢討下我係唔係一直幫襯個方向錯左 從錯誤中學習係每個人都必須
唔告急係因為唔想食盡黃圈光環
人地唔係為做而做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞